Pereiti prie turinio

zj orginalus pultelis


caras

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, gal kas susidures su tokiu reikalu... nupirkus zj 98 4.0 pultelis veike, paskui pradejo vis sunkiau. sunkiau, pakeiciau elementus kaip ir pagerejo, dabar visiskai nuzuvo. Kas keista tai stovi du cr2016, kazkaip dazniausiai buna po viena, tas pultelis 6v? Neatrakinus uzsikuria ir gesta, ka blokuoja? Gal kas jau praejes sita kelia, butu lengviau atkast galus :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas visus dvi baterijos, beda buna ten kur ant platos yra toks aliuminis kvadratinis dangtukas, lyg ir siustuvas tenai, jame dvi skylutes is galo.. Dregme kazkokiu budu papuola ir kaput... Viena buvau isardes ydomumo delei, tai radau oksido nemazai. Kitu neardau kol veikia..

;) sekmes

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nupirkau kita, parist dar neparisau, nes isardytos visos spynos pries dazyma, kita savaite tureciau spet susirinkt ir bandysiu parist. del tu 2 bateriju tai viskas aisku, tik dazniausiai buna raso kiek v piltelis, o cia nieko nebuvo, todel ir pagalvojau gal kas suvelta. kaip bebutu bandysiu visa ta variklio blokavima iskastruot velniop

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek zinau tai du laidai lygtai violetinis ir geltonas, jie eina i vairuotojo duris, surist i kruva ir duot mase, draugas JGC pasidare taip, nes kankinosi su blokavimu.

Sekmes

tu ne sekmes linkek :D  o sakyk ar tikrai tuos laidus i kruva suviniojus bus rezultatas ;) ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Pabandyk dar viena buda, jei kazkur kontakto nera.. Isimk pultelio plata ir kisk i duchovke ant 220* temperaturos kokiom 5-10 minuciu, padeda visoms platoms ,tikrai isbandyta, jei kazkur nera kontakto karstis padaro savo.

O pulteliu turiu keleta tikrai veikenciu jei ka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.