Pereiti prie turinio

Mercedes-Benz Sprinter 4x4


Rekomenduojami pranešimai

Turiu darbe Sprinter 315   4x4   2010 metų  2,4 l dyzelis, pailgintas, paaukštintas, papildomai ir oro pagalvės .... 

Būtu galimybe - pakeisčiau variklį į kokį 3 litrų   :scratch:

Nuo to laiko pakankamai negaug pravažiavau, nusiskundimų neturiu, nebent dėl kuro sąnaudų  :scratch:  realiai kol "šildosi" iki darbinės temperatūros rodo net iki 36 litrų 100 km, o po to vidurkį rodo 15 ( kaip man variklis per silpnas, nes mašinos pastovus svoris dėl tam tikrų priežasčių 3 tonos...., o su dviem tiltais - dar šiek tiek daugiau). Kadangi pakankamai aukštas - labai jaučiasi pasipriešinimas orui ... 

Dėl transmisijos ir kitų dalykų - pretenzijų taip pat neturių, paprastai kalbant - darbinis arkliukas,  :liux:  Ne.  parašysiu kitaip - ARKLIUKAS  :salut:

Priekis jungiasi paspaudus mygtuką , pravažumas tikrai geras, žiema laukais per sniegą ir su tokiu svoriu varai kaip laivas  :cheer:

Klausimas - kokam tikslui reikalingas būtent 4x4 ?  Teko pabuvoti Šiauliuose, kur juos "perdaro" :o  tikrai ne reklama ir leidus griežtam adminui , bet galima pažiūrėti ką su jais padaro, ypač pagal užsakymus rusams ...   http://www.zaibas.eu/lt/produktai.html  vienas dalykas nuotraukos, o kai pačiupinėji savo rankom ir matai savo akimis ..... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo cia svajone mano buvo, aisku senesnis modelis su pletintoju ir 2.9 motoras berods, bet neikandau. manau ateityje ikasiu, ir jei bus poreikis pirksiu :)

siaip geras dalykas tas 4x4, reikejo gal 3 kart per visus metus, bet kiek nervu ir bereikalingos valakitos sutaupe. autubusa patempt ne kiekvieno golfo priprasysi...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėje ne, tokio mygtuko nėra .... Negaliu teigti ar tai tas pats, tiesiog nesigilinau.  Tačiau man atrodo kad panašių automobilių 1 bėgis savaime veikia kaip palėtintojas  :scratch:   :girtas:  įjungi abu tiltus plius 1 bėgi ir nesvarbu ar įkalnė ar nuokalnė   :cheer:    O šiaip , jeigu įdomu, manau kokiame "Silberauto" tikrai gautum atsakymus į visus klausimus :study:  labai jau skiriasi visi automobiliai galimybėmis ir "navarotais" (papildomomis opcijomis)  ir daug ką padaro tame pačiame "Žaibe", pvz., pas mane oro pagalvės nebuvo numatytos, tačiau dėl didelio svorio lingės nelabai laikė, už "kliento" pinigus sumontavo dar garantiniam automobiliui oro pagalves su  nuotoliniu valdymu  .... pasaka - esant reikalui nesustojant tiesiog mygtuko paspaudimu valdai galinio tilto "kietumą" (konkrečiai mano atvėju). Ir oficialus atstovas neprieštaravo, tik po sumontavimo patikrino ar atitinkami amortikai sumontuoti ir "teisingas" jų tvirtinimas, nes teko šiek tiek amortikų tvirtinimus perdarinėti ....  :cheer: užtad dabar ar asfaltas, ar laukai - nesvarbu....    4*4 + geros pangos = pravažumas  :liux:

Tik stengiuosi pavasarį ir rudenį laukais po lietaus nevažinėti, nes svoris didelis ir "pabuksavus" gali momentaliai pasodinti Mesrsą ant tiltų ....  ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.