Pereiti prie turinio

kolumbija 2014


Rekomenduojami pranešimai

Ir vel vykstu i kolumbija gruodzio 30d ir sausio pirma diena pradesiu kelione po kolumbija. Keliones marsrutas drieksis kalnu keleis ir lygumomis nuo centrines kolumbijos iki karibu juros ir atgal. Marsrutas apie 3000km trukme trys sav penkios dienos zygis po kalnu dziungles i dingusi miesta. Planuojama kelione dviem dzipais vienas trumpas kitas ilgas kolkas esam trys asmenis tai yra laisvos penkios vietos keliones marsruta pridesiu veliau ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...

na teodorai baik kabinetis prie zodziu :lol:

o kelione dar tesiasi poryt jau gryztu i europa o masinukas griuvo kokius penkis kartus ir buvo rimtu gedimu bet aciu dievui visi gedimai buvo paciose geriausiose vietose. tai remontai buvo greiti ir bedidesniu laiko sanaudu. gerai kad negedo kalnuosia ir pusdykumese. :) gryzes parasysiu placiau apie kelione ir pridesiu nuotrauku

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
  • po 2 savaičių...

na kelione pavyko sakyciau 95 procentai.Nes antrus metus iseiles nepavyko aplankyti eldorado ezero, nuo kurio kilo eldorado legenda.

kelionei buvo daug nuotykiu ir gedimu. masinukas gedo kokius penkis kartus. stabde ir plicija, bet kysiu neprase. uztat du kartus nusove greicio kameros virsijant greiti. kolumbijoi nesvarbu kiek virsijei bauda mazdaug 400lt as virsijau 5km tai teko susimoket bendram 800lt baudu. masinos gedimai buvo ivairus pradege zvakes laidas, uzlengta zvake (dvi dienas vaziavau su trijeis cilindrais) paskui dingo visa elektra. kita diena dingo stabdziai, nes prakiuro vamzdelis . leidziantis staciu kalnu sunkeliu nusisuko vairas (kampinis hamutas) prasisuko. na dar galinis begis buvo dinges, tai bandydamas ijungti atbulini nulauziau begiu svirti, priepat greiciu dezes. o kelios dienos iki keliones galo laidai pasvilo. na masinukas ozevosi keliones metu. pati kelione buvo tikrai nuostabi pamatyta labai daug o kad viska aprasyt tikrai labai daug vietos reiketu :) zinau viena tikrai as ten sugrysiu tik su kitu masinuku nes sis jau parduotas.

sekanti kelione manau bus i kolumbijos pietu puse per ekvadora link peru. tik dabar reikia dzipukiu pinigo susitaupyt.

na jeigu kam idomu detaliau tai klauskit tiksliau papasakosiu foto idesiu veliau

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...
  • po 11 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.