Pereiti prie turinio

Body lift vs suspension lift


JUSTAS81

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 67
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

jei lengvas liftas, tai kebula pakelt pigiau kainuoja, tik atsiranda visokiu kitokiu mazmoziu, kaip kad ryciagas giliau lieka, ziurek vamzdukai -slangiukai per trumpi pasidaro ir t.t.

as dariau vaziuokles lifta, nes vaziuokle buvo visa pasibaigus, ten vistiek keist reikejo ir amortikus ir spyruokles ir t.t. . Tai pagalvojau, a taip a taip viska keisiu, dalys kainuos brangiau, bet susidesiu tiuninginius :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kėbulą geriau kelt, kartu ir važiuoklė pasikelsi :) .

Nes jei važiuolę kelsi, tai vistiek, kažkada pasėdus amortikam kažkur kažkas susukūs vairą kliudys. Ir eis arba per posparnį arba per priekinės skydinės panelės kraštą. Didesni ratai posūkiuose save primins.

O kėbulą kelt kainuoja iki 1000 pinigų, jeigu pats savo rankom nekelsi . O jei pats kelsi, tai iš ebajaus perki , va čia 3,75 colio rinkinukas , http://www.ebay.com/itm/3-75-Body-Lift-Kit-Pajero-Shogun-Montero-Mk1-SWB-/250472383770?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a5151451a plius atsiuntimas. Kainuos iki 500 lt.

Ryčagas, kuris tiltus permeta - gali kliūti. Paimsi elementariai įpjausi kėbule gilesnį ryčagui lovelį. Ir viskas.

Stabdžių šlangos nežinau kaip pas MP II, pas MP I yra vamzdžiai ir juos vistiek į varinius reikia pasikeist, tai su atsarga pasistačiau . Mieločius čia tie vamzdukai.

O daugiau viskas rėme pasilieka, bakas ir t.t. Pakelsi kėbulą, pasikelsi ir apačią. Amortikai su spyruoklėm iki 600 pinigų, jei paieškosi . Daugiau darbo kaina ir plius 15 proc nenumatytom išlaidom . Gali neblogą žvėrį , su galvą ieškant , už 2500 pinigų pasidaryt ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rolka, jei pats darai , tai čia tik medžiagos kainuoja :). Poliuretaną iš LitAgros arba Agrotiekimo, pjūkliuką į rankas , grąžtą stanokinį, 14 varžtų iš varžtų pasaulio ir du vakarai vienam arba vienas dviem :)

. Aš sąlygų neturiu , bet turiu mechaniką, kuris maniškį , kaip Kalašnikovo automatą skersai išilgai perrinkęs yra, bet jo darbas prisideda. :(.. Va ir kainas rašau .. su kokiom susiduriau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tai ir nerašyk tada, kad pačiam pasidaryt kainuos 500lt.

O jei pirksi gatavas šaibas ?? , nes gali kartais pjaudamas netyčia netaip ir nupjaut :) ?

Aš už tai , kad geriau pirkt šaibas ir nesivargint, tada kainuos 500 lt.

Ten yra vienas prikolas, kad poliuretaninės šaibos kartais skyla :).

O ko toks piktas ? :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko aš nepiktas.Tiesiog neklaidink žmonių. Pirkt reikia kapralono balvankę ir nuvežt tekintojui, ir atpjaus lygiai, ir kiaurymes tiksliai pragręš, o ne su pjūkleliu pjaustyt ir gręžimo staklėm pragręžt.

Daugiau ten viskas normaliai gaunasi, tik kaip minėta su ryčiagu razdatkės biški pasidarbuot reikia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Originaliai pas mano MP II stovi gumines "saibutes" tai skirtumas tarp kieto ir minkstesnio materealo pakelimo kokybei yra? Nes pagal mano zinias ir supratima jai pvz. det metalines saibas tai per kebula po kazkurio laiko pasijaus,o jai kazka minkstesnio gal net ir pageres komfortas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.