Pereiti prie turinio

KAs galetu buti???


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki kolegos.KAs galetu buti senukui patruliui???Niekaip nesuprantu...Susukus vaira kaskas pradeda trasketi(toks metalinis garasas).Vaziuojant jisai ganetinai pastovus(ta prasme sukant) nera skirtumo ar pirmyn ar atgal vaziuosi, stovint vietoj ciut pasukus vaira i viena ir i kita puse jis taipogi yra tik sucasi po kata,uzgesinus motora vaira biskuti stipriau pasukiojis garsas irgi yra.Gal kas buvot susidures su kaskuo panasaus?

 

 

 

Is anksto labaio aciu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hmmmm.... o kas su mehanizmais tais vairo gali but? :(
Isdirbiai ir laisvumai. O ar nepapaprasciau paprasyt, kad kas nors pasukiotu vaira ir paciam palindus paklausyti bent jau is kur sklinda garsai, tada ir kitiem bus lengviau tau kazka patarti. P.S. Tai PATROLis jau netelpa i garaza ir ant lauko tingi :?::lol:
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neatkreipiai demesio ar stovint vietoj kaip minejai sucaksi tik po karta, o tas kai sucaksi tai buna po kokios balos ar lietaus ar kad ir sausas?

na neesme, garantuoju beveik 100 proc kad bus isdilusios lingiu ivores ar pirstas(priekiniu lingiu priekines ausysy kur tvirtinasi prie remo) tai jie persokineja tai i viena puse tai i priesinga.. esme kad 2kart i ta pacia caksejimo neturetu but,.,

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Buvo bajeris kai pirma karta sprogo granata, o aš ir nepajutau kad ji sprogusi,tas visas faršas sukrites nedavė vairo į viena pause sukti. Palendu po mašina pažiuriu lyg viskas tvarkoj, karočia iš miško važiavau namo tiesiai arba į tik į dešinę, vaizdas buvo geras net mane patį juokas ėmė, ilgai ir nuobodžiai parmanevravau į garažą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip pritarciau Skysciui, as saviskiui pakeiciau priekiniu lingiu galinius salinblokus, caksejimas sukant vaira buvo dinges... taciau neilgam :( vel caksi... ir kazinkodel salinblokas kaip naujas bet vaiksto lingeje, reiks bandyti uzdeti keleta tasku su kempu ir vel ipresuoti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.