Pereiti prie turinio

Audrius J

Nariai
  • Pranešimai

    148
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Audrius J Pranešimai

  1. Pries tai buvo gamyklinis variantas, gal net ir pasedes kazkiek, uz tai gala ir dariau augsciau, kai stabilizatoriai ir amortikai savo vietose, atrodo kad niekas ir nepasikeite manevruojant. O ratai su geru isnesimu, tai manau kompensuos "virtima". Turiu bushvakerius, tai arkos tikrai bus pjaustomos ir didinamos, turetu nekliut 32", nes dabar tai kaip tik per visa arka liecia :)

    Del panaro pats nesupratau, chebryte kur dare sake nepastato atgal, o kai nuleido, prisuko, gavosi visai vietoj :D

    Dar i ka noriu atkreipt demesi: cia kur buvo saibu breziniai, emiau du skirtingus variantus ir abu buvo vienodi, bet realybej neatitiko galiniu saibu vidinis diametras, jis +5mm turi but didesnis (bet jau pas mane USA)

  2. Jeigu toks variantas tinka, galiu foto ideti, kad nereiketu isradineti dvracio :D o greitai padaryti. Be to gaunasi "Adjustable Track Bar" su dvipusiu sriegiu

    uz ~30Eur + virinimo darbai. Man laiko jau antrus metus gerai ir reguliujasi lengvai.

    Aciu Miroslavai, nereikia, viskas gavosi puikiai su senaja trauke ;)

  3. Opa pa!!! Tai matai kaip ponas Audriau J jums pavyko laimet...As trasoi jam leidau aplenkt (per racija maldavo,nes zmona liepe namo vaziuot) o jis dar kalneli praleido. Mano telefona turi ,tai perrases diplomus pas

    Meri, pats man atvesi!

    Del kalnelio sutinku, jau pasiteisinau  :P  bet ten 15-20 sek. vis vien situacijos nekeicia... Uz praleidima as tau skolingas  :salut:  :D kompensuosiu skriauda !!!

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.