Pereiti prie turinio

gintaraz

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

gintaraz Pranešimai

  1. Mano vienas geras draugas turejo,metus laiko,byrejo viskas kas tik galejo byreti su 31 padangom.Pradedant pakaba ant oro pagalviu ( kelis kartus byrejo ),radiatorius buvo 2 kartus trukes,paletintojas uzstrigo nebeatsijunge.2,5 bimbalo variklis,nesikurdavo,karkindavo,keite plundzeri ir vel tas pats.Lipimo jokio,lauzas o ne dzipas.Jo buvo mechanika.

    Zinau dar viena zmogu is Kuliu,turi automata,vargsta taip pat ir sako,kad zymiai geriau mechanika.2 zmones zinau,abudu vargo stipriai.Bekelej su 35 subyretu i gabaliukus.

    Salerkos paprastai vazinejant mechanika rydavo 15 litru,automatas turetu dar daugiau.

    Tas su automatu ar tai deze,ar razdatke tikrai keite,buvo subyrejus,dabar tiksliai nepamenu.

    Ne viena karta su juo varem sernu serti arba paofroudinti.Kelis kartus esu ant sniuro partempes.

    Visiski lauzai,byrejo atrodo nuo nieko.

    Teisingai , kai nuperki dap.sta auto , tai jis ir byra visikai. tas pas liecia ir audi ir bmv ir mb , aplamai visus ,   Dantu nevalyk , nepriziurek tai ir jie byres kaip zirniai is kiauro maiso . 

  2. buvo sitas bajeris su Laredo , 

    atrestauravo klientas vaziuokles ivores , tai vaziuojant 60-70km/h atrodydavo kad apsivers kaip purto , 

    pasirodo ,, svirciu ivorese beda buvo , sudejome originalias ir viskas baigesi , nes ten jos ovalo formos stovi , matyt reikia minkstumo , o atrestauruotos kietos labai

  3. Patikslinu laika.Renkames 9.30val. (2012,12,08) Klaipedoje prie p.c. "Bigas". 10,00 val. paimame vaikus is "Smilteles" vaiku namu ir vaziuojame pasivazineti.Pasivazinejimo metu bus pietus,kaledu senis iteiks dovaneles vaiku namu aukletiniams.Atgal palnuojame gryzti apie 15,00 val.

    Dekoju uz info , uzfiksuota -)

  4. 2012...Sveiki.Ir vėl metai praėjo,taigi artėja tradicinis kasmetinis vaikų namų "Smiltelė" auklėtinių pavėžinimas visureigiais.Dar kartą norime padėkoti visiems prisijungusiems pernai ir norime pakviesti sudalyvauti šiemet.Yra laukiami tiek klubo nariai,tiek ir visi šiaip mėgstantys smagiai pasivėžinti visureigiais.Renginys ivyks 2012 metų gruodžio 8 dieną.Kaip ir pernai renkamės prie KLAIPĖDOS prekybos centro "BIGAS".Laiką patikslinsime vėliau.Beje labai prašyciau visus planuojančius važiuoti kartu iš anksto pranešti.Tiesiog norime žinoti kiek maisto pasiruošti.

    sveiki, jei busim gyvi su ratais tai jei leisite ne klubieciams tai su malonumu sudalyvauciau. Nors aisku mano Range Rover visiskas standartas. -)

  5. Šitas variantas ragu kontora

    Kazkada toks vilnietis skelbdavosi kad parduoda brangius auto , neva igaliotas savininku , bet tai paprasciausia afera , nes pervedus jam 50 % pinigu jis paprasciausiai dingdavo , NEUZKIBKITE mieli kolegos . jei patinka auto , manau verta nuskristi i vieta ir vietoje sutvarkius popierius parsigabenti auto paciam ,

  6. Sveiki, gal kam yra teke susidurti su RR 97m p38 , 4,6b variklio davikliu varzu matavimais. :rolleyes:

    Konkreciai reikia alkuninio veleno padeties daviklio varzos , ir dar , pas mane sitas daviklis jau be jungties , na tipo be fyskes , gal laidai turi irgi savo reiksme ....

    Iskarto atsiprasau jei klausimas nevykes, nes elektroje esu zalias viiiiisai :P .

    Aciu uz bet kokia minti ar info kur ta minti surasti.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.