Pereiti prie turinio

Ukininkas

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Ukininkas Pranešimai

  1. Iš niekur nieko,nerašo tie policininkai tų protokolų,kas jiems iš to?Kažkas buvo sustojus,pašaipos,pasikėlimas,policininko pažeminimas ar dar krūva variantų,kurių ale nebuvo.Puikiai žinom ,kaip čia elgiasi grįžę iš užsienio lietuvaičiai,taip sakant "More po kolenam".Reikia vertinti,kad policininkas ne tik pareigūnas,bet ir žmogus.

    Ponui reiketu truputeli galva praventiliuot :D  Kazkoks marazmas. Neturi ka rasyt nerasyk.

  2. Negaliu tylėt, bl.. :angry:

     

    Škias, važiuojam prieš porą valandų mudu su bratanu savo kaimuky, vairuoju aš...Matom policiją iš priekio, sustabdo...Paduodu dokumentus, paprašo išlipt, atidaryt bagažinę...Atidarau, viskas ok...Ir TADA prasideda :blink:  Pareigūnas sako-"jūs su tėvu(????) važiuojat neprisisegę saugos diržų, ir arba jis, arba jūs esat išgėręs..." Afigiet. ABU važiavom prisisegę, ABU blaivūs(ir koks kam skirtumas, keleivis blaivus ar ne????).Pradedu ginčytis, kadangi blaivumo jis dar net netikrino.Ok, einam iki jų auto, prasipučiu, nuliai, kaip ir reikėjo tikėtis...Akivaizdžiai nepatenkintas susideda savo aparatus į čemodaną ir vėl pradeda varyt, kad mes abu važiavom neprisisegę, mane pradeda tujint,  dar paprašo pakviest keleivį...Toliau ginčijamės, liepia mums eit į mašiną ir laukt.Po 20 minučių atsineša ATP protokolą, mašinos valst.nr. įrašytas neteisingai, iškart tą pastebiu...Vėl eina į savo mašiną ir dar po 20 minučių atneša jau teisingą protokolą, pasirašau ir parašau paaiškinimą, kad su paskirta nuobauda kategoriškai nesutinku.Viskas judam.Po valandos sugaišto laiko turiu protokolą, ATPK 134 str. 1 dalis, už pažeidimą, kurio nepadariau! Jau jopštvaimat, 21 metus vairuoju, bet su tokiu bespredielu dar neteko susidurt...

     Pirmadienį su bratanu varom į PK, pas patrulių būrio vadą.Aš šito taip nepaliksiu :angry:  beje, pračekinau per paiešką pagal vardą/pavardę, pasirodo, tam polismenui tai jau ne pirmas kartas, nuskambėjęs jau anksčiau panašiuose ir dar bjauresniuose reikaluose.Bėda tik, kad man jau kitą savaitgalį reikia važiuot atgal Švedijon, nežinau, ar ką spėsiu.

     

     Kolegos, gal turit kokių pastebėjimų, pasiūlymų ar patarimų?Tikrai žinau, kad juristų pas mus bent pora yra :)

    Turejau ir as panasia situacija pries keleta metu. Sustabde autostradoj Vilnius Kaunas ir pradejo man aiskint kad virsijau greiti, nors tiksliai zinojau kad vaziavau leistinu. As jam sakau rodykit radara kur mano greitis fiksuotas, o jis man taip familijariai sako einam pasikalbesim. Einam link jo masinos ten dar vienas gavrikas sedi, stovim prie masinos, o jis man pradeda kaip koks draugelis "tai gerai mersas eina", as jam sakau,  ponas pareigune koks jusu reikalas kaip eina mano mersas ir kodel jus neturedami jokiu irodymu bandot apkaltinti kazkokiais nebutais pazeidimais (akivaizdu koks buvo tikslas). Tada jis man pradejo aiskint kad vaziavau be dirzo. Va cia plyso kantrybe. As jam sakau, greitai duodi mano dokumentus, nes jei ne vaziuoju tiesiai pas tavo vadovus, rasau skunda, o jei tie nepades tai varysiu pagal pilna programa, bet taip nepaliksiu. Dar pagazdinau kad ir televizija issikviesiu. Tai jis baisiai putodamasis atkiso dokumentus ir kazka burbedamas nuejo i masina.

        Manau jokiu budu negalima taip palikt, cia principo reikalas. Kokie cia "biezpridielai". Taip nesidaro. O teisma tikrai galima pries juos laimet ir prisiteist islaidas bei moraline zala. Sekmes ir kantrybes.

  3. Sveiki vyrai gal galesite patarti. Jungiant 3 4 5 pavaras atsiranda toks dungtelejimas, labai panasus kai buna nuplysus pagalvei. Bet pagalves geros ir 1 2 pavaros jungiasi be smugio. Taip pat vaziuojant 345 pavaromis sutrukciojus masina smugiuoja (grynai kaip nuplysus pagalve). Nelabai suprantu kur ieskot bedos. Galvojau kad greiciu deze, bet kad begiai labai normaliai metosi.

  4. Pečiuko radijatorių susitvarkom pirmai pradžiai ir , jei ne piktai važiuojam , to pilnai pakaks .

    Jei piktai tai truputį kitaip reik perjungt vamzdžius kad labiau subalansuot variklio aušinimą.

    Kartais ir pikciau pasitaiko :) o ka turite galvoje del peciuko sutvarkymo? Uzsineses ar kazkas kito? Cirkuliacini siurbliuka jau turiu susipirkes nuo merso w210. Planuoju statyt pagal jusu zemiau pateikta schema.

  5. Ant standarto netilps del bamperio ir del eigu... pvz vos pasvirus klius uz sparnu praplatinimu... + spyruokles aisku nenaujos... jai trumpasis Y60 labai gerai draugauja su Y61 ilgojo spyruoklem, tokiu atveju patraukus siek tiek bamperi i prieki labai graziai sutelpa 33" ratukai. Pas man 2" + 250kg ome visas kompletukas sudetas (pas man ilgasis y60)

    Pas mane ilgas soliteris :) Ka patarsi su juo daryt? Ka turi galvoje "man 2" + 250kg ome" Daugiausiai su vazineju darbo reikalais ukyje, o kartais ir siaip pasivazinet vaziuojam. i didelius purvynus nesiruosiu.

  6. Sveiki kolektyvas. Apie dzipus esu gana zalias, todel prasau patarimo. Ukininkauju, todel atsirado poreikis tokiai transporto priemonei.

    Mano poreikiai:

    I sporta netaikau, taigi lauzyt masinos nesiruosiu. Noriu tokio varianto su kuriuo butu maziausiai bedu (na buna vieni labiau problemaiski variantai, kiti maziau).

    Kuri rinktis 2.8 ar 4.2? Kokios ju kuro sanaudos? Labai buko nesinori, bet pilt 15 litru salerkos irgi gaila :) Ar imanoma nupirkt gera patruli uz 10000 lt? Gal kazka esminio praleidau? Tiesiog man reikia daugiau info.

     

    Is anksto dekui

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.