Pereiti prie turinio

rolandas044

Nariai
  • Pranešimai

    271
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

rolandas044 Pranešimai

  1. Visureigiu nera eiliniuose nuomos punktuose. Teko paieskoti. Micas Pajero. Nuoma savaitei 650eur. uzstatas 1500eur. Vakar buvom kalnuose. Uzkilti pavyko o leistis teko per akmenis ir krumus. Loganui butu buve kapiec ;)

  2. Laukiau sio staipsnio! Tiksli patikrinta info is pirmuju lupu! Toks tyrimas vertas rimto auto zurnalo demesio. Stebint, kaip mano Disco 1 atkakliai priesinasi nelygioje kovoje su profesionalia rudziu armija, jauciasi pasimetimas.. Iseitis galima buvo tik su vienu modeliu- 100. Bet neturejusiam buvo daug “??”.. Po tokio issamaus aprasymo jokiu abejoniu del simtines neliko :)

    Aciu autoriui!

  3. Dekui visai musu superinei saikai ...... TLC 200  isbanditas 100 proc tinkamas ne tik po miesta isblisgintam vazneti bet ir kalnams geras.....................

    Bamperiai atlaike purtymus? Kaip elektronikai patiko purvas ir akmenys? Nebuvo sistemos “pasimete”?

  4. Taigi, Šiandien likau kol kas be nieko :(. Labai gerai, kad pavyko vienoje vietoje pasimatuoti net tris mašinas: LX470, Sequoia, ir 100tinį. Sekvoja tolimoms kelionėms puikus, bet kasdienai - autobusas ir naftos perdirbimo kombinatas. LX470 tas pats kaip 120 kurį jau matavausi ir jis yra minimumas, kuris dar tiktų, bet taip maniau kol nepasimatavau 100tinio. Tuomet supratau, kad LX470 ir 120tas tai kasdienai nelabai tinkantis, nes didokas, kelionėms nelabai tinkantis nes mažokas. O 100tinis labai patiko, manau tai vienintelis pasirinkimas

    Kelintu metu simtine matavaisi?

  5. Uzklausiau Kamerzanovo del TLC reikalu. Perdave zmogui, kuris kiek supratau prisidejo prie auto ruosimo kelionei. Hilux rinkosi del vietos. Kruglosvietkai reikia tokio auto, kur DAUG daiktu galima veztis.

    Na o apie 150 nuomone tokia: 

    Я делал 150 ку и разочеровался(
    Очень слабый ресурс , при тяжелых условиях эксплуатации часто выходят из строя элементы подвески и постоянно возникают какие то проблемы. Поменял кучу запчастей за 30 000 пробега

     apie TLC 200 ir 100:

    Потом переделал 200 ку- и уже почти 100 тыс км кроме расходников ничего не менял
    Так же хорошо у меня отходила TLC 100.

     Ir Meriui linkejimus perdave Michail Romanenko :)

  6. Labai sudetingas uzdavinys issirinkti patikima kelionini visureigi. Norisi naujesnio- patogesnio, bet susiduri su elektronikos reikalais. Gali rinktis senesni- patikimesni, bet nesustabdomas rudijimo procesas gali kelia pastoti.. O turint tikslu pakeliauti per egzotiskas salis su sviezesniu auto- atsiranda Carnet de Passage neadekvati kaina.. Va ir isspresk galvosuki :)  

  7. Na "rimtų keliautojų" apibrėžimas nėra aiškus.

    Jeigu pagal mus, tai daug ruošia auto ir mažai keliauja :D O pagal juos - auto visiškai neruošia, nes japonai jau paruošė, tiesiog ima kokia yra, patikrina Toyotos centre ir važiuoja :)

    Kraštutinumai nėra gerai, visi suprantam. Bet kad TLC200 yra gera "žaliava" kelionėms - faktas.

     

    Beje, prašau pagrįsti pagal ką galima nuspręsti, kad TLC200 stiklas skilo nuo kėbulo deformacijų? Šiuo atveju man labiau panašu į tiesiog nuomonę, o iš nepagrįstų nuomonių kyla gandai. Žiūrėk kitam forume kas nors jau parašys, kad nekeliaukite su TLC200, nes girdėjau, kad nuo kėbulo deformacijų skyla stiklai :)

     

    Paziurejus atidziau video matosi,kad stiklo skilimas eina nuo krasto ir "ratu". Buna panasi situacija,kada akmenukas i pati stiklo pakrasti pataiko, bet cia jau reciau ir skilimo "pesinys" buna kitoks. Tai nera blogo ar "minksto" automobilio pozymis. Tiesiog uztenka astriau lipti ant kokio akmens ar panasiai ir.. iseina juosta..

    O del gandu tai jus esate teisus. Po savaites gali 3-ju aukstu "patikrintus faktus" isgirsti :)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.