Pereiti prie turinio

darius1982

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

darius1982 Pranešimai

  1. Ausis pasieke gandas, kad kažkas is oficialiu varžybų laimėtojų galimai sugebėjo "priduot" taškus paimtus dar nestartavus varžybom.

     

    Gal kas zinote daugiau? Pakomentuokit.

     

     

    Nežinau ar kitus bandė tuo kaltinti,bet mus įtarinėjo,nes mes vieninteliai paėmėm visus taškus ir tilpom į laiko normą.Neva kol kiti važiavo karjere mes galėjom nuvažiuoti pasiimti artimiausius taškus,bet manau petrasUAZ iš Šakių ir viena teisėja patvirtins kad mes buvom su jais karjere nuo pat starto,ką įrodo ir ši Petro nuotrauka post-4283-13292326437064_thumb.jpg, taip pat Gediminas tikrino ir fotoaparato laiką kuris ir atitiko starto ir paimtų taškų nuoseklumą :).

    P.S. Šeštadienį važiuoju į Xbradą ir jei kas nori įsitikinti ar tai įmanoma, tai deda Vydūną ant stalo ir pravešiu :rolleyes:.

    as turiu filmuota medziaga tik reikia ja ikelti ir as galiu patvirtinti jog Rolandas atvaziavo su visais kartu ir matosi kolonoje kaip vaziavo.

  2. tai mes ir atvaziuojam praleisti gerai laika ir save isbandyti, ir jei jau dalyvaujam norim pasiekti rezultata kuo geresny visgi varzybos, kaip yra pasakes vienas senas dzipistas kai pamate kaip gintarini pajury dalyviai vaziuoja greitumine trasa sako kas cia per dailusis vaziavimas. visgi varzybos vyra varzybos, o ne kokia tai pakatuske. ir kad rezultatai neatitinka realybes kazkaip nesmagu. sy sezona pabaigsim ir ziuresim ka toliau daryti

    visiskai pritariu

    Ir kaip organizatoriai galvojau pritraukti daugiau dalyviu jei tokie fintai vyksta

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.