Pereiti prie turinio

bulduri

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

bulduri Pranešimai

  1. Turiu 2 terana, važiuojant kai jau užsiblokavo ratai priekiniai, buvo linksma. Pavažiavus atgal viskas ok. Bičiulis sako habai kvailioja, pas mane automatiniai stovi. Dar jų neardžiau , bet važiaujant kartais išlenda trumpas metalinis garsas? Patarkit seni vilkai optimalų sprendimo būdą. Dėkui .

  2. Sveiki teranistai, gal kam teko susidurti su tokia problemėle - terano 2001 m. 2.7 d 92 kw automatas, važiuojant mažom apsukom išmeta čeką, dingsta trauka, tada lengvai pergazuoji, viskas dingsta. Kitas monas, paspaudus šalčiui jokių bėdų. Kitas klausimas,ar diagnostika tai matys , išanksto dėkoju .

  3. pas tave automatiniai habai uzdeti, galima det mechaninius jei nori, ir lingiu problema sprendziama lengva, juk sakiau paciam uzvaziuok pamatysi gyvai viska ir nekils klausimu, anui :rolleyes:/> zagluskes nuo purvo, vaakumo ner :blink:

  4. salnikas ne problema pats keiciau lyg merso kazkokio tinka nepamenu,ir kaina buvo apie 20 lt. del garsu tokiu vienareiksmiskai reik imt salin ir ardyt. del salniku ar guoliu galiu patart is savo patirties, jei auto dalys neturi, tai Guoliu Centras mane gelbejo Klaipedoj ir kainos juokingos :rolleyes: pvz: priek. reduktoriaus salnikai lirostoj apie 50lt 1vnt. ir men. lauki, guol. centre 12 lt ir iskart vietoj :rolleyes:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.