Pereiti prie turinio

romanas

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

romanas Pranešimai

  1. Labas, startuoju su nauju projektu, tai ilgai svajotas, planuotas kūdikis :)

    Trumpai : Toyota landcruiser BJ40  :) . Tai 1976 , 3.0d, mecaninė gervė, nauji originalūs ratai su naujomis padangomis(1975m). 4 sėdimos vietos, valst. nr.GTB111  :D . Projektas pajudėjo š.m. sausio17d. bus išrinktas iki varžtelio, atstatyta, pakeista, suremontuota, atnaujinta.

    Dabar vyksta ardymo ir virinimo darbai, darbus sunkina tai, kad jau prie jos rankas buvo prikišę "berankiai", bet sakyčiau jau nemažai pasistūmėjome į priekį. Smulkaus aprašymo nedarysiu, daugiausiai reportažas bus iš nuotraukų. Prašau visų palaikimo, kad neišblėstu romantika  :D 

    :liux:

  2. Šiaip neblogas jeepas,nors turi ir trūkumų. Aš nemažai juo važinėjau,komfortnas,variklis neblogas,tiltai tikrai geri,nes neteko dar nė vieno remontuot.Viena silpna vieta transmisijoje-skrynia-t.y.pavarų dėžė,ypač šio modelio. Sinchronizatoriams priekaištų neturiu,bet guoliai velenų galuose,ypač priekyje,vaikiški,reikalauja atidumo. Viskas prasideda erzinančiu kaukimu,šnaresiu,kuris įjungus 4 pavara sumažėja arba prapuola. Tada nedelsiant reikia imti dėžę lauk,keist guolius ir vėl sėkmingai mint kokius 150 000.km. Tuo pačiu ir sankabą pasižiūri,įvorę smagratyje pasikeiti,didelių investicijų tai nereikalauja,kol nesubyrėjo ubagan. Skrynios remontas kartu su guoliais apie 400 lt,jei su alyva+100.plius dar 2 mėn garantijos.Kūzovai visi pūna,jie sėkmingai loposi,svarbu rėmas ir transmisija. Pats turiu 2 niss anus patrolus ,abu apipuvę,bet eina kaip žirgai Sartuose.

    O tai dėkuj už informaciją,supratau kaip tik šiandien nupirkau viską išbandžiau lyg ir nieko,viskas sklandžiai jungiasi,viskas veikia be jokiu pašalinių garsų kol kas :)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.