Pereiti prie turinio

vaidasp

Nariai
  • Pranešimai

    76
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

vaidasp Pranešimai

  1. Šlicai daug maž visų generų vienodi kaip ir pompų tvirtinimo taškai , kažkada esu ant opelinio genero nuo NP genero pompą uždėjęs.

    Drysiu kolega pasiginčyt . Gal kokius 8 generatorius turėjau - vectros , astros , fronteros , nisano , netgi 2002 m. astros su plokščiu diržu ( buvau škivuką pakeitęs ir uždėjes , kol patroško ). Ir iš visų vieną nelabai sekasi surinkt - skirtingi šlicai , skirtingi siurbliukų prisukimai , apie laidų kiekį ir spalvas net nekalbu . Viduriuos rėlių ir diodų tiltų išvis chaosas . Buvo gal koki 4 vienu metu ant stalo paberti - šachmatuot ir bandyt surinkt nors jau į krūvą neužteko kantrybės , atsikračiau kaip metalo laužu iš nevilties ....

  2. pasirodo suzadinimo laidas nutrukes ne vienoje vietoje,pakeiciau iki fiskes abu laidus,reultatas,sujungus viska kas jama daugiausiai sroves,duoda 13,75V mazoka,bet jau geriau,lempa ziba ryskiai uzkurus gesta is karto

    atjungus + matuojant taip pat su ijungtais prietaisais ,matavau nuo genero klemos prie starterio,14,1V

    reles nekeiciau,ji 14,5V nors originali 14,00V,jai bus dar negerai ieskosiu orgo reles

    gali buti kad matavimai ne visiskai tikslus ,nes akumas dar neatsigaves buvo

    13,75 V duoda ant laisvų apsukų ?

  3. gal sakau kas mišias užpirko,pirma patrol0808,daba man panaši bėda :huh:/>

    vakar visai nekrovė šiandien 13,5v duoda,manes toks korovimas ka antrą dieną,kaip ir nedžiugina

     

    kažkaip keistokai elgesi,tas krovimas.pažiūrėjau laidus radau silpna vieta prie fiškės variklio skyriuije,sulitavau,krovimo lemputė vos vos žiba,

    kas susidūrė su genero išėmimu žino koks tai sexsy darbas,todėl išėmiau tik angliukus beje tai irgi nemažau erotikos,reikia vakuumo pompa nuimt,šepečiai gražūs,jie keisi prieš metus

    keista su ta lempute,kol nelitavau to laido ji dege ryškiai kai degima ijungi ,dabar vos vos ir dirbant vos vos

    klausimas`ar jau genera keist,ar dar kažkur gali sliekai veistis?kaip patikrint krovimo rėlę,žinau kažkokia varža turi atitikt,kokia ji?

    prie to pačio.kaip vyksta genero sužadinimas?ar tas sužadinimas ateina nuo spynelės ar,pastoviai gaunamas ar tik impulsa ,beje pas kaimyną tokioj pat OF pradeda kraut tik pergazavus ir taip jau kokie aštuoni metai,ar tai normalu?ar kur bėda

    Šitas problemas turėjau tik nupirkęs OF - visada blausiai žibėjo lemputė , krovimas tik pergazavus ir pastoviai nedakrautas akumas . Įtampa buvo apie 13,3-13,5 V . Beje nuėmus klemas nieko ten nepasidaro , jau ne kartą išbandyta . Bent pas mane įtampa nepakildavo aukščiau 15 V . Beveik visos problemos išsisprendė pakeitus generatoriuje tabletę , tik parduotuvėje parinkom pagal saičius ir raides galingesnę . Negaliu pasakyt ar problema dėl krovimo pergazavus išnyko dėl to , bet tiesiai nuo generatoriaus atsivedžiau laidą į lemputę skydelyje . Dabar įtampa 13,8 - 14,2 V , viskas veikia kaip laikrodukas .

  4. Nėra reikalo kolegos nervintis ant išsišokėlio , kuris pirko džipą todėl kad jo norėjo , o ne todėl kad reikėjo . Man reikėjo , nes sniege pažemintas "dviratis" visiškai nerėplioja , o ir Kauno gatvėmis be džipo nelabai :) . Norėjau iš pradžių ir aš TOYOTOS , bet piniginė plonoka . Dabar 2 metus išvažinėjes neturiu jokių priekaištų OFai . Na nebent tiek , kad jau pilnametė ir su detalėmis darosi problemos - naujų net nėra kur užsakyt . Bet dar vieną TA tikrai stumsiu , o paskui teks dairytis geresnių metų OF arba OM .

  5. Būtinai pranešiu bet ir pats nepamiršk padaryt to ką žadėjai daryt prieš sėdant man už vairo - t.y įkabint į gazo pėdalą spyruoklės nuo stabdžių kaladžių ir pavarų ričiagui uždėt fiksatorių kad aukščiau nei pirma pavara įjungt negalėčiau :D

     

    Na jei rimtai tai palyginus gan neblogai gavos iš to laužo ką turėjom.

     

    Ir dar vienas pastebėjimas ; palyginom OF 2,3td ir Vectros 1,7td(isudzu) generus (pastarojo vakuminės pompos žymiai geresnė konstrukcija) - tvirtinimo taškai atitinka, skiriasi škyvai ir laidų pajungimas bet čia jau tik darbščiųjų rankų būrelio klausimas :rolleyes:

    Uždangsčius generatorių , neiškils kita problema - aušinimo trūkumas ( generatoriaus ) ? Jis ir taip labai jau arti turbinos .

  6. Visas generas netinka nors kai rankos iš teisingos vietos išaugusios tai bele ką galima priburt į tą vietą.

     

    Beje, "Dage" naujas tai mašinai su visom pompom tik apie 400 pinigų kainuoja tai kad neverta ieškot dėvėto už pusę tos kainos kuris prie viso to dar ir greit numiršta.

    Istorija trumpai : nupirkau naują apviją , surinkęs paleidau - vėl numirė , pakeičiau diodus , atjungiau tachometrą ir viskas tvarkoj . Malonumas atsiėjo beveik 200 ir 2 dienas krapštymo .

  7. Šaunuolis - pati ta vieta plastikinei įvorei :D:D:D

    Šiaip tai reikėjo bent iš tekstolito ar iš bronzos tokį daiktą daryt jei jau nutarei tuos kelis litukus sutaupyt.

    Tas guoliukas jau per amžius amžinuosius ten subires buvo , jokio tepimo jam nėra , likusi buvo tik apdaužyta viršutinė aboima . Sukasi jame irgi tik kol sankaba išminta ...Plastikas nelabai ir paprastas - specialus įvorėms , įpatingai atsparus trinčiai ir karščiui .

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.