Pereiti prie turinio

okagersma

Nariai
  • Pranešimai

    235
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

okagersma Pranešimai

  1. Prieš valandą, turbozuki parašė:

    ji neblokuoja, tiesiog jei razdakė dalina perdavimą 50+50, staigiau sukant vidinės pusės ratas pristabdo automobilį arba bando prabuksuot (skiriasi priekinio tilto abiejų ratų apsisukimai). Ant nedidelio posūkio satelitai viską suvalgo😀

    Tai kur bėda? Nes anksciau to nebuvo. 

  2. Prieš 50 minučių, Rolandas parašė:

    Pas 2.7 dyzelį kiek teko matyt tai tik trijų padėčių 247 razdatkė buvo, gali būti ir razdatkės bėda jei ten sukepė atviro tipo visko mova ir liko surakinta 100procentų :)

    Jo 247, bet darant posuki - razdatke blokuotu 🤔. Tiesiai vaziuojant ar nedidelis posūkis viskas ok. 

  3. Sveiki. Wj 2.7crd pradejo durniuot - neberodo lauko temperaturos, sedyniu atmintis nebeveikia, ilgu sviesu simbolis nebedega skydeli, klimos parodymai iki +85, originali signalizacija ijungus nesublyksi posukiai ir viduj nedega raudona lempute, tik ikisus rakteli i spinele uzsidega skidelio apsvietimas, nei vienas langas neatsidaro...visa tai atsirado ispo nakties, gal buvo kam taip kur pradet ieskot ligos?

  4. išvada, kad reikia realiai matuoti ir žiūrėti konkrečią situaciją. pateikti teoriniai matmenys, bet neišskirta ar kardanas su granata (nėra šlicų, išilginio vaikščiojimo neturi), ar kryžminis (su šlicais, iš kurių, priklausomai nuo modelio, turi apie 4-6 cm eigos). Aplamai neaišku, kaip teoriškai matuoti duotieji ilgiai, nuo kurios plokštumos iki kurios - nes kryžminio ir granatinio kardanų flančai skiriasi. Vėlgi jei automobilis keltas, pavargusi pakaba, variklio/dėžės pagalvės, tai tokie ilgių skirtumai kaip 1cm gali atsirasti jau iš ten. Vienžo reikia matuoti gyvai.

     

    turiu pardavime kardanų su dvigubom kryžmėm: jei netvarkytas - 300eur, jei restauruotas (trys naujos tepamos kryžmės, naujas rutulinis guolis dviguboj kryžmėj ir nauja jo apsaugos guma, bei nauja šlicų guma - 450 eur)

    Imesk numeri domina kardanas
  5. Sveiki. Na isigijau kardana su dvigubom kryzmem nuo 4.7 wj ir bandziau idet i 2.7. Tai trumpas, sudejus flansus viena kardano gala prisukus kitam truksta apie 1.5cm, o kur dar laisva eiga? Mano wj 2.7 granatinis masinoje(darbineje padetyje) nuo dezes iki tilto 98cm, o 4.7 kryzminis istemptas tik 96.5cm(laisvos eigos jau nulis) . Kas kokiu patarimu?gal man ne nuo 4.7 o nuo 4.0 įkišo. Kas turit kryzminius kardanus 4.7 ir 4.0 pameruokit nuo dezes iki tilto. Ačiū

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.