Pereiti prie turinio

Hermis

Nariai
  • Pranešimai

    93
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Hermis Pranešimai

  1. na, kol arbata atvės ir yra kelios laisvos minutės, parašysiu šiek tiek.

     

    skaitau ir kartais juokiuosi, kartais atrodo pikta, bet dažniausiai atrodo nesuprantamai Dariaus elgesys. vakar anoje jeep fanų temoje mačiau dar parašymą, šiandien tokios kaip temos žiūriu "netikėtai" nebeliko. tema kiek kartų buvo valyta, tiek skiedalai, bet ir pažadai ir kažkokie grandioziniai planai ėmė ir dingo... paskutinis susitikimas (kam patiko kam nepatiko) leisk Dariau paklausti kur tavo nuopelnais paremtas? sėdėjome su kolega iš forumo arbatą gėreme ir nusprendėme, kad reiktų susitikti. parašiau, kad oras šyla, dienos ilgėja ir gal Rukloje reiktų pasivažinėti. po to užvirė aistros apie žmones, kurie tave aplenkė, ėmė rastis nauji jeep judėjimo vienetai, kolektyvas susirinkimo vietą išsirinko Ukmergę. labai norėjai pasikalbėti su visais, ok, atlėkei su busiku, parodei puoduką kažkokį, pakalbėjom apie nieką ir viskas tuo baigėsi. blyn, kas džipus buvo pardavęs, tas rado vietos šturmano kėdėje, o ne darė problemą, kad negali važiuoti. pabuvom gamtoj, susėdom visi draugiškai prie stalo (kas norėjo), pasikalbėjom. pats nei tame nedalyvavai, nei buvai, foto tik nukopinai iš forumo ir jau va, "mes važiuojam" jau klubas yra... liūdnai atrodo toks vaizdas galiu pasakyti iš šono... paleidai puslapį, na.... kam leist ir reklamuot puslapį jei jame neturi ko dėti. simple pictures vienodi puošia puslapį .. kritiškai gal nuskambės, čia mano asmeninė nuomonė, bet senai tu karalius ir be karūnos ir be liaudies... vietj to, kad vienytum visus, toks jausmas, kad tik nori vienvaldystės, viskas turi būti pagal tave, trint galima viską iš eilės kas tau nepatinka... manai po to bis noro visiem stoti į tokį klubą? vargiai... daryk aišku ką darai, turėk viziją ir jos siek, bet patarsiu draugiškai, daryk išvadas ir keisk požiūrį ir elgesį kardinaliai, kitaip tam tavo jeep puslapyje tik ir liks simple pictures paveiksliukai, o ne fotkės iš draugiško kolektyvo smagių pakatuškių... viskas, arbata atvėso, einu aš ramiai atsigerti, o kolektyvui, kaip Meris sakė, geros diskusijos, bet įžeidinėjimų ar pan. 

     

    Ir kas gali pasakyti kad parasyta neteisingai.be pikcio,be pagiezos.paprasta aiski teisybe kuria mato ir supranta daugelis,tik ne o . . . .o

  2. Priešininkus išvest iš kantrybės reik tuo pačiu ginklu, dvidešimt pirmo amžiaus strategija, taip daroma ir kare ir versle, pasidomėkit lunatikai o aš pažvengsiu su tais kurie supranta xaxaxa

     

     

    Va kas atsitinka su zmonem,kai verslas isukamas visoje europoje. Imkit pvz.is TOP-PASLAUGA vado,tada gal ir 4x4 reikaluose pradesit kazka suprasti apie rimtus renginius,o dabar tik ir tesigirdi pakatuskes,da pakatuskes. :angry:

  3. HERMI, kai tik gausiu atsakymus, iškart nustosiu bildėt. O iki to laiko teks pakentėt :)

    Tai kad visi tavo klausimai suveda i viena,ar bus kur pagert ,,nachaleva,,pavalgyt,ir svarbiausia kad zinotum vieta kurioje gal bus ta ,,nachaleva,, ;)

    P,S. Dar dadek 5 klausima,

    5.Prasau man rezervuoti vieta,salia backutes kad galeciau ja pasiekti istieses ranka.

  4. Reikalingos teisingos varžybos, o ne pakatuškinės su rezultatais iš lempos

    Numuša norą važiuoti kai vyksta neteisybės jau nuo 2010 metų, ir gerai žinomi žmonės važiavo ir jau nebevažiuoja, todėl kad jie liko nepatenkinti

    Ir kur dingo LASFo tinklapyje visi seni rezultatai nuo 2008 metų, ar tai jau išbraukta iš jų veiklos?

    Titulas prapuole? :D  :D

  5. Sveiki dar kartelį forumiečiai. Norime visus informuoti, kad šis 4x4 Švenčionys 2013 renginys bus trečiasis ir paskutinis iš trijų įskaitinių renginių (Rokiškiui, deja šiemet nepavyks suorganizuoti). Todėl po įskaitinio etapo apdovanojimų, bus bendri, trijų renginių apdovanojimai. Visus kviečiame dalyvauti.

     

     

    ?????????

  6. Gal tuomet pradeti reiketu nuo cia ;)

    http://lt.wikipedia.org/wiki/Turizmas

    Panasu ,kad nebemokam skaityti pries renginius arba kaip siais laikais madinga-tiesiog "deformuojam" ir interpretuojam savaip.Is cia ir kyla daug bangu. Nera tarpines tarp Turizmo ir Reido. Jei parasyta turizmas-vadinasi ne reidas...ir atvirksciai. Kitas dalykas-regionas regionui nelygus-sitai irgi nevertinama-svarbu tik tai - ziurekit ko "AŠ noriu" :D . Keista , kuomet nuolatos vaziuojantis "Turistas" i tuos pacius kasmetinius tradicinius renginius vis pamirsta, kad jau nebe pirmus metus ten pat vaziuoja. Va cia ir vel kyla daug besikartojanciu bangu ir apie ta pati. Arba tiesiog tokia jau musu natura-lietuviska-Nebemokam atipalaiduoti??? Paziurekim ,kaip moka linksmintis ir atsipalaiduoti OPEN'e ;)

     

     

    Aciu uz renginuka ;)Smagu pasimatyti buvo

  7. Esu pats turizme vaziaves be gerves, ir tikrai galiu pasakyti, kad turizme turi vaziuot ir mastyt: ar galiu list i bala, ar man geriau apsukti ja, apvaziuot kokius 5 km ramia ir vel isokt i trasa. Nieks taves nevercia per ta bala vaziuot. Jeigu sugebi naudotis navigacija ar zemelapiu, gali strateguoti ir visus taskus pasieksi aplinkiniais keliais. Tame ir yra turizmo ipatumai, kad neaptvertas vaziuoji ir laisve pamastymams turi, o jeigu nori, gali kooperuotis su kitais ir judek drasiai i prieki, bet uztruksi ant KP kol nusifotkinsi. Tad vel lieka pamastymai tau.

    Ne viena karta buvo, kad su sturmanu pasitariam ar imam bala ir rizikuojam, ar apvaziuojam ir paukojam kiek laiko.

    Su gerve irgi gali apsigauti, nusigervini per kvartaline link keliuko, o ten geras medelis nuvirtes, tad atgalios ant gerves tuo paciu keliu. Ir reziume - kiek tu islosei su ta gerve?

    Paskutiniu metu neteko matyt, kad atvaziuotu visiskas standartas, o trasos pagal juos padarytos.

    Gal geriau organizatoriai paraso kiek procentu sudarys trasa, kiek zvirkelio, kiek asfalto, kiek bekeles.

     

    Pas Grigaiti reglamente viskas buna aprasyta: kiek ir kokio kelio, koks renginio formatas ir tada zmogau zinai kaip ruostis.

     

     

    Ar man cia tik pasirode, ar si tema skirta tik Tau( "VIDULIO PAPARCIO ZIEDAS 2011")? :angry: pataisyk jei klystu, bet Tu ne nebuvai prisiregistraves turizme :blink: kokio velnio purkstauji? vyksta padorios diskusijos apie tai ko dzipioriai noretu ar pageidautu, o Tu STAUGI!!! :blink: o geriausiai butu-surenk pats rengini ir parodyk visas tiesas, kaip turetu buti ar nebuti :scratch: IR siaip- gal issimiegok pradziai :P nuobodus daraisi.

  8. Pagaliau ir mes parsiradom namo po sventinio maratono.

    Aciu organizatoriams uz renginuka, Jurui uz vieta automobilyje "priekyje su sniuru", kazkam su baltu transporteriu uz gera garsia muzika "miegot dave iki 5 ryto, kol lietus neprasidejo", ziurovam uz pokstus ir dvasios palaikyma.

    Pora nuotrauku is turistu trasos, kaip merginos sugeba be vyru tvarkytis trasoje ir koks sumanus talentas nusifotkint prie KP :).

     

     

    Viduli, sitaip graziai atsidekojai, o dabar ,toks jausmas,kad ant SPYGLIO atsisedai. :blink: Jei jau tokios "bedos" del turizmo( ir nebe pirma rengini), ar ne laikas i gilesnius vandenis driokstelt? :scratch: patirties siek tiek JAU igavai B)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.