Pereiti prie turinio

Chuvak

Nariai
  • Pranešimai

    79
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Chuvak Pranešimai

  1. Nu nežinau kaip darom bet pakolkas žmonės nesiskundė kad išvažiavus už vartų užsilenkė :P

    Jei jau taip yra noras kainom pamojuot tai vienos gilzės (su gilze) įdėjimas kažkur 100-200 pinigų , galvos nušlifavimas nuo 30 iki 60 , galvos tikrinimas 20-30 pinigų , veleno šlifavimas 100-150 pinigų - tęst toliau kad suprastum jog kainas žinau ar jau užteks B)

     

    Bendrai kai prie to kas dirba dar kalnas darmaėdų tai ir kainos gaunas tūkstantinės :lol:

  2. Nuemi guma, randi vidui stopara. Istrauki stopara, issiema visa rakena. Jei neina, toliau rasi maza stopara. Paleisk ir ji. Tada issitraukia rankena, su dviem plasmasinem ivorem, arba mazoji gali likt dezei. Kai trauksi mazaja, i deze neimesk. Tos plasmases, ir ira kaltininkes, jas nuemes eini, i acura, arba raitas, uzsisaskai. Keitimas, paprastas. Pasirodys kad mazoji neuzlenda, pasildyk fenu, o didzioji lengvai keicias.

  3. Kalba patirtis ar viena boba sakė ? Visiem su kuo bendravau (aišku ne LT, nes čia žiūriu daug kam jis nepatinka) ir traukia ir ekonomija normali, o svoris pagal katalogą skiriasi 140kg(čia pilnas komplektas su dėže), turim jau 3 metai trumpa 4,2 , važinėja bekele, tai kad 2,8 taip važiotu būtu viskas gerai.

    Pasmus, taip sako del, jo nesveikos kainos. 2.8 tainuoja nesveikai. Nu tas 4.2, tai visai kosmosas. Idomu but, tavo proekto galutine kaina, kai jau bus pilnai pabaigta.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.