Pereiti prie turinio

gintukas1976

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

gintukas1976 Pranešimai

  1. http://www.4x4forum.lt/index.php?/topic/14808-tolima-kelione/

    http://destinationbaikal.blogspot.com/

     

    Sveiki. Taigi šitai kelionei nusipirkau Pajero 88' metų.

    Norėčiau paklausti, gal kas duos patarimų ką svarbiausiai keisti/patikrinti/apžiūrėti. Į ką važinėjant atkreipti dėmesį?

    Iškart žmogus sakė dėl priekinės dešinės granatos, kad reiktų ją pakeist.

     

    jei jo generatorius stovi taip pat kaip pas MPII MANAU NEPAMAISITU pastatit kita variklio virsui nes nes pravazeve keles gilesnes balas greit liksit be krovimo :salut:

  2. 2,5 mažiau valgo ir pigiau eksploatacija kainuoja, kai užsilenkia pigiau taisosi , abu vienodi, tik pas 2,8 kompas jau sėdi... kartais jis (kompas) miršta...2,5 TDI labai pakanka viskam. Virš to , jau brangu, efektas tas pats. Pas mane subalansuotas ir suderintas 4D56... traukia jotaraika ir sąnaudos max 12 D. Čia toks mitso eksperimentas su 2,8 buvo... Iki pirmo kapitalinio...

    o vat sankaba kazi skiresi 2.5 ir 2.8 ar ne?

  3. Kai keiciau kalades viskas buvo lyg ir tvarkoj, apziurejau ar nebus kas nuluze ar atsisuke.. Vis del to greiciausiai bus guolis..

    man kai panasei klunksejo tai stupicoj maziukas guolis buvo subirejes irgi ilgai vargau kol radau beda

  4. O nuo to gali neišjungti priekinių ratų? man tas tikrai užknyso jau, atėjo žiema, o man priekis neveikia. Tai išsikeičiu granatos atraminį guolį ir bėdos nebus?

    šeip tai guolis neprieko junginejimui tik kai jis buna subirejes girdisi nekoks garsas.bet po tuo dangteliu jokiu dantitu ziedu bent jau pas mane nera.ten turi but apvali saiba ir granatos fiksatorius. pmegink pajudint granata ir paziurek ar dauk laisvumo ira

  5. Sveiki, turiu du 97 metu pajerus. su vienu iš jų kilo problemų. priekinis tiltas nenori išjungti vieno rato, kai svirtis yra 2H padėtyje. Iš vairuotojo pusės visiškai neišjungia, o iš keleivio pusės rai pusiau išjungia. Visos lemputės rodo, kad važiuoju galiniu tiltu, o vėliau staiga kažkas pradeda kabint ir keleivio pusės ratas bando įsijungti. Buvau atidaręs dangtelį prie rato, tai ten kažkoks žiedas su dantukais į įšorę ir dar vienas į kurį tas žiedas įeina. kiek suprantu, tai tas žiedas turi užsiofiksuot, kai jungiu iš 4H į 2H, tačiau jis nesifiksuoja, vėliau vėl atšoka ir bando ratą jungti. garsą sukelia dantukai, kurie bando išokt į tarpus. Gal kam teko susidurt? ką galima su tuo padaryt?

     

    Nuotraukoje pažymėjau raudonai tą dangtelį, kuris buvo atidarytas, ten ir vyksta visos nesamonėspost-5911-12907722439246_thumb.jpg

    man atrodo kad ten ne ziedas o garanatos galas ir matosi slicai o bilda tikreusei del to kad subirejes garanatos atraminis guoliukas

  6. Pasmane MPI 2.5TDi stovi 33x12.5/15 liftas 7comai,tarcionai uzsukti ir ner problemu :liux:

    O del traukos,na nelabai ten ir jauchiasi :scratch:

    as tai nelindau prie torcionu palikau kaip buvo nes ir taip gal truputi padauginau manau 6cm buve pats tas :mellow:

  7. Kas su bėgiais? račiago jaučiu mažesnė eiga- skylė ,,po kelmu'' pavaros. Reikia didinti skylę ir tiek.... :rolleyes:

    tai isdidinau as ta skile bet reike irplasmases pjaustit tikejausi kad neteks bet reikejo. dabar mastau kaip ce taricega apsiut :angry:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.