Pereiti prie turinio

ramuncikas

Nariai
  • Pranešimai

    319
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

ramuncikas Pranešimai

  1. Siandiena buvo stogdengys atvaziaves, apziurejo ir suprato pagaliau ko as noriu.  Lentos kas 47cm sake, vietoj gegnes sutvirtintoas lentos gulscia lenta ,kad suristu visas.  Bet gulscia lenta tai ne gegne ant kanto manau.  Dabar belieka apsispresti ar perdarineti ar palikti taip kaip yra ir tiketis kad nelinks toj vietoj .

  2. stogas senos konstrukcijos, tad gegnes stovi kas metra mazdaug. todel nuo gegniu galu yra apie 2 -2,5m . man toks klausimas palikti stogdengius ramybeje, ar tegul deda papildomas gegnes. 

  3. Turiu viena vieta Danijoje prie egliu, 3-3,5sav  pjauti tempti pakuoti. Alga apie 2000-2400eur per 3-3,5sav , priklauso nuo isdirbtu valandu. Vieta kolkas kaip ir uzimta, bet tas zmogelis neatsiliepia, tad jei atsiras norintis zmogus  po poros dienu patislinciau. Privalumas darbo patirtis sioje srityje ir bent minimalios anglu kalbos zinios. 

  4. Kažkoks dryžas :D

    Šitą o tų kaminų išorinių apšiltint nereikia?

    Jis apsiltintas viduje 5cm vatos su folija. Tik pas mane brokuotai apsiltino, buvo uzsidegias ir pamelynavo kas metra mazdaug, nes vata matyt nera sustumta pilnai.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.