Pereiti prie turinio

vidmantas13

Nariai
  • Pranešimai

    106
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

vidmantas13 Pranešimai

  1. Sveiki. Niekur nerandu razdatkes sandarikliu (rieboksliu) NT1. Senieji NOK ir NDK autodaliu parduotuves neturi. Zodziu Siauliuose niekur neradau. Galvojau internetu uzsisakyt, bet ir pagal matmenis neradau. Seal Jet Lietuva gamina pagal matmenys, dar neskambinau nes savaitgalis. Gal kas keitet butu gerai suzinoti iskur gavot?

    na kai man reikejo NT-2 tai gavau tik NISSAN centre ir tai tik uzsakius ir avansa imokejus. :D

  2. terano priekinis tiltas neuzmusamas, silpna vieta tai vairo traukes ir sarnyrai, bet per toki sniega laisvai atlaiko, deze nuo 96 m irgi gerai laiko, o razdatkes irgi neuzmusamos, dar negirdejau kad forume ja kas remontuotu... o del tojotos tiltu tai is vis neaisku ar ten jo terano orginalas ar kazkas ikista kito, matosi, kad ratai dideli. gal del nepriklausomos vaziuokles didesnio kliorenso ir vaziuoja geriau, nes tojotom su tilto balkiu reikia stumt sniega ...

    traukes restauruotos irgi puikiai laiko , tik gaila šarnyrų nerestauruoja, o per sušalusį sniega ,jei jis birus ,tai galima ir sulig lempom stumt , priklauso nuo koliošų. Va tep va.

  3. Dar turetu but ir deze su razdatke kita... Kitaip ilgai neturetu vaziuoti :rolleyes:/>/>

    jūsų paklausius tai terrano tik Nissan ženklelis gražiai atrodo, bet toli gražu taip nera ir ne vieną kartą tai buvo įrodyta. :)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.