Pereiti prie turinio

nivadiesel

Nariai
  • Pranešimai

    102
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

nivadiesel Pranešimai

  1. Sveiki, siandien kol parvaziavau 140 km iki Vilniaus 7 kart bevaziuojant uzgeso variklis, sustoji kuriasi kuo puikiausiai. uzkurus ir uzgesinus 2 kartus chekas uzsigesina, vaziuoja normaliai ne serviso rezimu, po kiek laiko vel uzgesta, net stipriai neakseleruojant, anksciau tokiu sposu budavo tik labai smarkiai begejantis ir tik pora trejeta kartu per metus, o si kart 7 kartus per diena. kokiu kas minciu turit ? kuro slegio reguliatoriu keisti ?

  2. Nelabai kas ir vaziuos ,bent jau is paskutinio susitikimo,i kitus jusu susitikimus.anoks cia nuopelnas.

    Nelabai ka ir prarasim, jei vienas kitas neatvaziuos :) cia kiekvieno teise rinktis- be pykcio ir ironijos :) o siaip manau, kas is anksciau dalyvavo ir susibendravo susitikimuose, tie ir susirinks :)

  3. na antra karta i toki jeep susitikima ir  pasivazinejima as nebevaziuociau ...

    neteko, tiksliau nepavyko si karta atvaziuoti i susitikima, apsvieskit, kas buvo netaip, kodel nebevaziuotumet? ankstesniuose susitikimuose dalyvavau, nusiskundimu neturejau :scratch:

  4. Renkamės tada Ukmergėje. Bus visiems maždaug vienodas atstumas. Apylinkės gan gražios. Na, kai kuriems gal jau atsibodusios, bet juk susirinktume pasišnekučiavimui, ne pakatuškėm ;-) .

    Gera ir tinkama vieta :liux:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.