Pereiti prie turinio

vakaris

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

vakaris Pranešimai

  1. klausimelis..- skaiciau cia-forume,kad i patruli 2.8 tinka mazdos pakait. zvakes. siandien radau, gera kaina, bet zvakes galas skiriasi , patrolio zvakes  uzplonintas pats  galiukas (apie coma), o mazdos kaitinimo galas vienodo storio, ziurint nuo korpuso su sriegiu. gal kas gali pasakyti, ar as ne tas zvakes ziurejau,ar tas storiau-ploniau neturi itakos?

  2. na,cia tik mano samprotavimai... jei zvakes sildo rele, tai gali ilgeti pakaitinimo laikas nuo didesnio minuso lauke, kuo salciau, tuo ilgiau laiko zvakes. o stai kai arti nulio,gali buti tas taimeris gliucina, ir nedasildo kiek reikia.Beto, kai mes  dedam  zvakes 12v vietoj 6v,irgi gali pasireiksti nedasildymas ,juk 12v reikia ilgiau kaitinti. Dauguma pasidare tiesiogini pakaitinima per knopke, ner problemu, ir zvakes nesudega,ypac tos dvigubos, kaip pasake kaina parduotuveje, vos nenusikeikiau... blt.nx.;((

  3. sveiki, noreciau paklausti ,kas patartu, kaip nukelti patruli nuo remo, ar daug ten reikalu,

    esme ta,kad yra vietu ,kur noreciau susivirinti rema, aisku ir pasidengti antikoru, nevisur prieinama, tai ir kyla tokia mintis, gal kas dares tokius darbus,gali paprotint, ka teks pjauti,kas atsisuka ir pan. ar aplamai pamirsti ta reikala ir apvirinti ir padengti anikoru ten ,kur galima prieiti ,nekeliant kebulo,  kalbam apie patroli GR 1991 m gimimo :)

    busiu dekingas uz nuomones  

  4. klausimelis- gal kas gali patarti kokia pirkimo procedura pavyzdziui is Allegro pl., arba is kito tinklapio ? juk pristatymo i LT jie neteikia , gal ir mokejimo nepriima ? ,o jei galima apmoketi,tai kaip pasiimti ,gal is kurjerio pasienio miestelyje?  krc, labai daug klausimu, o slenksciai ir sparnai papuve , keist reikia, kaip nusipirkti....... ??

  5. sveiki , pries menesi isnese negerieciai is dirbtuviu kruva irankiu, ir pusautomati SP 250 , irankiu rasti nesitikiu, gal kam pasiulys pirkti nebent pusautomati , zymes - aparatas geltonas,priekis juodas ,nupjauta angliarugstes baliono aikstele,pusautomatis gavosi trumpesnis, ir nera rites dangcio,nes tuo metu buvo nuimtas ,

    butu labai malonu susipazinti su parduodanciu toki aparata :)/> dekui visiems ..

    del visa ko tel-861409914

  6. pas mane ilgas ispanas, standartiniai ratai-235/70/15, 2,8 td, vazineju darbas-namai, kasdien 25+25 km uzmiescio keliu, kartais kabinu priekaba su metalo profiliais,(toks darbas), pilu baltarusiska saliara, greitis -90, daugiau 10 l/100 km niekad neiseidavo, vasara apie 9 ... gal cia delto,kad pensininko rezimu ? :lol:

  7. sendien keisdamas zvakes nusukau viena zvake,nuo priekio ziurint tai 4 ,ar labai kaskas blogo,ar kaip nors galima pakenteti ir veleu kaska galvoti,ir ar yra koks budas nenuemus galvos issukti kaskaip ja

    tai ar pavyko istraukti ta nulauzta zvake ,kolega? ar radai koki buda? as prie tos pacios temos noreciau pridurti,kad esu girdejes,jog profilaktiskai yra neblogai patrinti grafitu tokias sunkiai ardomas detales,kurios nenori issisukineti, manyciau ,isukant zvakes cia irgi tiktu ta procedura..

  8. kazkaip is tikruju uzknisa tas indikatoriaus mirkciojimas,turejau minciu,gal pajungti prie likusios laisvos synos kokia varza ,ar lempute,ar dar koki vartotoja, tik reiktu pamatuoti vienos zvakes varza,ir paskaiciuoti pagal f-le bendra varza.Gal jau kas yra pasidares tokia gudrybe? pasidalinkit mintimis. (cia as apie ta varianta,kai zvakes vienodos,ir pajungta per knopke)

  9. as padariau taip atjungiau 4 5 6 cilindro laida ir pajungiau nuo korpuso minusa ir baigesi problemos tik laukiu minosu kaip tada jos veiks nors iki siol viskas gerai . nes tos galines kiek suprantu gauna minusa per rele .

    dekui Auriui,meginsiu jungtis, siaip lyg viskas ir aisku, tik tai,kad zvakes po 6 voltus kiek sukele nepasitikejimo.net buvo mintis suporuoti po dvi :) .. aciu uz nuomones,.

  10. Junk šyną link akumo nuo vidurinės žvakės, tada vienodai kaista visos. Aš savo senyj np per galingą knopkę be jokių relių. Pirmą kartą palaikau palei 7 sek ir staigiai jungiu starterį. Žvakės tos pačios nuo nissan sunny,ar bliubirbo. Knopkę pirkau Lemonoj apie 60 amperų galios. Maža,vandens neprigeria,nes su gumine galvuke.

    skrynia,turiu klausimeli,noriu pastatyti naujas zvakes per knopke,zvakes visos vienodos, (NP 2.8) ant zvakiu raso 6.5 voltu, kaip jas jungti? visas ant vieno laido? jei galima, paaiskink kaip pirmokui, ba niekad to nedariau :)

  11. sveiki, aciu visiems uz patarimus.meginu aprasyti savo eksperimentus, gal kam bus naudinga ateiciai.Pirmiausia nuemes haba issiaiskinau,kad jis veikiantis, na, viskas vietoj,spyruokle dirba,tepalo yra.. ,aplamai tai nera labai sudetingas gaminys, jis arba veikia,arba ne :)

    traskesys-(mano nuomone)-savaiminis jungimasis, rusu tinklapyje isskaiciau,kad gana svarbu yra atstumas tarp besisukanciu pavirsiu,o mano problema atsirado kaip tik po to,kai paverziau stebules guoli. taigi,atitraukiau habo galva nuo stebules per 1mm, ispjoves tokio storio tarpine

    rezultate-nebera savaiminio jungimosi-traskesio,automatas dirba,tilta jungia. kol kas tiek,jei atsiras kokiu nesklandumu,butinai parasysiu.visiems sekmes kelyje-V.

  12. tai ar galetu kas atsakyti,kodel traska automatiniai habai ? (NP) ,ar imanoma ten ka remontuoti, ar tiesiog mesti i siuksles ir varyt i parduotuve? juk ne po 20 litu kainuoja :) ..ijungus prieki ,viskas veikia.bet pravaziavus apie 5-7 km prasideda traskesys, o stabdant net pradeda kabinti pusasi...

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.