Pereiti prie turinio

tamosius

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

tamosius Pranešimai

  1. Na, kaip kam pasiseka...Galėčiau pavyzdžiui, sakyti, kad 1 Subaru amortizatorius kainuoja 250-300 lt, o tam pačiam "Golpukui" už 200 nupirksi visus 4, bet pasakysiu kitokį argumentą - šeštadienį buvau sodyboje ir nors nesninga jau visa savaitė, bet iki namų galėjau privažiuoti tik su tėvuko Frontera... Aišku, galima palikti Subarą prie nuvalyto kelio, bet kasdieną klampoti per sniegą kilometrą ar kelis (čia kaip pasiseka) apsikrovus nešuliais malonumas menkas.

    nu jo...rimtesnis amortizatorius golfiukui kainuoja 139lt-bilstein,kayaba kažkur panašiai :mrgreen: kad detalės pigesnės tai taip,bet subaru daug daug rečiau reikia i servisa :tongue: džipas yra džipas...subaru kolkas neteko palikt pakelėj,ir keliaut pėstute per pusnis:smile:

  2. Įterpsiu ir aš savo trigrašį: turėjau Legacy 1.8, su dujom. Važinėdavau iš sodybos į darbą, tai apie 60 km į vieną pusę, iš jų 10 km vieškelio. Teatleidžia man Subaru gerbėjai, tai tikrai gera mašina, bet kaimui netinka (mano nuomone). Eksploatacija per brangi.

    šiaip kantrus automobiliukas,ko nepasakyčiau apie kaikurias vokiškas auto...per pusmeti prasukau 30.000km tai tik viena guoli teko pasikeisti,ir tai tik po maudyniu baloje...nusiperki koki golfeli ir kas pusmeti i autoservisa persirinkti važiuoklės,kadangi detalės pigios tai už darba gaunasi pusantro karto daugiau nei detalės :)ir taip kaskart nuo 600lt iki 1000lt :twisted:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.