Pereiti prie turinio

tomasz

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

tomasz Pranešimai

  1. Taigi susidūriau su problema - nuo senumo vakuuminės šlangutės (prie vakuuminių solenoidų, esančių po kapotu šalia vairuotojo pusės priekinio stiklo) pradėjo žiauriai trūkinėti, todėl nusidurniavo turbinos valdymas.

    Nusipirkau naują šlangą, pradėjau keist.. pasikeičiau pačias labiausiai sutrūkusias ir kai kurias ilgiausias, kurias pasiekiau, tačiau situacija nepagerėjo: ant laisvų ir važiuojant pastoviu greičiu ilgesnį laiką užsidega check engine, pergazavus užgęsta. Prieš kelias dienas lenkiau kitą mašiną - paspaudžiau gerokai gazą - turbina atsijungė, įsijungė check engine. Užgesinus variklį ir vėl užkūrus - turbina vėl būna veikianti iki kito stipraus pagazavimo, plius - pradėjo nuolatos mirgsėti 4x4 lemputė skydelyje. Žodžiu - grybų karas :)

     

    Taigi dabar norėčiau įsitikinti, ar bent pakeistos šlangutės sujungtos gerai (turiu įtarimą, kad galėjau sumaišys) - todėl klausimas: gal kas turi kokią instrukciją su nurodytais vakuumų pajungimais ar galėtų nufotografuoti kaip ten kas pajungta? Iš vis būtų idealu, jei kas gyvenat kur Vilniuje ar aplink, turit 2.2 dti Fronterą ir galėčiau privažiuot ir gyvai pažiūrėt kas ten kur suvaikščioja :)

    Turiu su tom paciom problemom, :D jai isspresi parasyk forume ;)

  2. Pas mane kalimas buvo nuo to kad paskirstimo velenelis persoko ant danties (1.9TDI V.A.G) gal ir pas tave tas pats, jei siurblys nusoka ben danti nesikurs niekaip. o jai perviska persoka dirzas 1 danti voztuvams amen isimtis yra benzas, ten dar ir dirzui plysus kai kuriuose varikliuose voztuvu nelauzo.

  3. isardziau generatoriu ir tuo paciu pakeisiu sepetukus,nes ne kas liko ir ne kaip atrodo, o kaip patikrinti diodus?kaip zinot ar jie geri ar ne?

    ir kokiu principu per generstoriu cirkuliuoja tepalas,sutepimo ar kita kokia paskirtis?

    akivaizdziai matos kada buna isove o kada geri, zieda dar pasiziurek...

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.