Pereiti prie turinio

donnce

Nariai
  • Pranešimai

    54
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

donnce Pranešimai

  1. Geresnes dėk į priekį šiuo atveju.

     

    Beje, vokiečiai darė testą su 2wd mašinom, geresnis valdomumas tiek FWD, tiek RWD buvo tada, kai geresnės buvo gale.

    Tačiau su full time nežinau ar tas galioja. Bet jeigu tikslas ne geresnis valdomumas, bet vienodesnis nudėvėjimas - dėčiau geresnes į priekį.

     

    Dekui uz info ;)

  2. Sveiki ekspertai, gal kas zinot kas glusina MP3 3,2 DID EGR pas mane stovi ne vakuuminis, o elektrinis. Jeigu uzdedi skardas tiesiog uzglusini tai vistiek durniuja (trukcioja ir pan.). Skambinau i autoaljensa tai sake imanoma bet padideja stipriai kuro sanaudos. Gal kas susiduret su glusinimu sio motoro EGR? Gal cia reikia dar ir perprogramuot variklio darba ar dar ka nors padaryt??? Laukiu komentaru... :)

  3. Is paprastu slangu garlavina dareisi, ar naudojai kokias nors nuo karscio formas igaunancias? Gal kas domejosi kiek nauja garlavina kainuoja?

     

    Is Flexo slangu dariau. Ir garlavina ir alsuoklius. Tik reikia ziureti, kad neuzsispaustu ant linkimu, nes tada kuro negeria.

  4. Sveiki, gal kas turit kokiu minciu del mano MP3 problemos. Saltas variklis kuriasi be problemu. Bet ikaites iki normos ir pastovejus kokia 10-15 min. labai sunkiai uzsikuria is kokio 5 kurimo ir normaliai pasukant motora ant starterio. Lirostos diagnostika nieko neparode tipo viskas OK. Pakeiciau visus filtrus. Islupau signalizacija su visom tabletem bet niekas nepakito. Gal kas kokiu minciu? Gal yra kaune geras siu varikliu specialistas? Aciu uz atsakymus.

  5. Sveiki,

     

    Gal kas turit kokiu minciu siai problemai: Mano MP3 3,2 DID pradejo sunkiai kurtis, reikia nemazai pasukt kad uzsikurtu, kai uzsikuria viskas tvarkoj. Lirosta dare diagnostika tai nieko nerado, zvakes geros - patikrino. As pastebejau, kad per savaite dingsta antifrizo apie 0,5 - 0,8 ltr, balos po masina nebuna. Vakar pastebejau, kad saltu varikliu pora minuciu pavaro per kamina baltai melyna duma, po to vel viskas gerai nebedumija. Laukiu komentaru :)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.