Pereiti prie turinio

AUKURYS

Nariai
  • Pranešimai

    139
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

AUKURYS Pranešimai

  1. Smagu, kad renginys tobuleja. Pries 3 metus gerves nei kart nenaudojom ir atrode toks labai vietines reiksmes renginukas, po metu jau rimciau, naudojom gerve viena kart (per paciu neapsiziurejima :) ) , bet turbut visi net nevaziuodami nuspedavo, kur bus vandens bokstas ir kur medziotoju bokstelis :) na o simet viskas labai rimtai, daug tikrai sudetingu tasku, visi su foto atzymom, jokiu bokstu, gal tik truputi chaosas su zymejimu, keistoka pvz imti 18 taska, kuris pazymetas kaip 19, bet cia smulkmenos, siaip viskas super. Gaila tik kad mazokai dalyviu susirinko, tikriausiai pakenke dubliavimasis su Skirlenais. Na ir aisku maitinimas, tai cia atskira tema, visiems kas nera buve, siulau atvaziuot paziuret kaip turi but maitinami dalyviai :) Smagu, kad organizatoriai nesistengia uzdirbti is renginio. Aciu, laukiam kitu metu.

     

    Palaikau šį komentarą. Šauniai viskas. Nepatikėsit, tačiau kaaaaip smagu išvažiuoti į palaukę po visos dienos miške :D

  2. Apskritai, tai prieš varžybas orgai turėtų suderinti visus privažiavimo keliukus prie "taškų" jeigu to reikia. Kitu atveju tikimybė sulaukti nepasitinkinimo iš toje vietovėje gyvenančių gyventojų tampa didelė.

    Taip, galime nusispjauti ir nekreipti dėmesio, bet mes juk malonumo ieškom, ne vien adrenalino... :blink:  

  3. Matosi, kad reglamento neskaitė vyrukai. O ir organizatoriai po tokio pasirodymo po to atsiima kaip reikiant...

     

    Na, taip. Laukiame dar ir ūkininkų priekaištų. Norisi, tik, kad neskaudūs būtų :)

    Ir apskritai, bekelės varžybos LT susiduria su vis didesniais sunkumai. Atrodo važiuojam servitutiniu keliu, buksuojam, kaifuojam, bet kai iš posūkio išnyra žmogus ir barasi dėl to, kad gadini jo rankomis sutvarkytą keliuką, nėra malonu. Bet....važiuoji...,tik jau su skausmu širdy...

  4. Aciu visiems atvaziavusiems. Kita rudeni darysim, kaip ir visada.  Tikrai nesitikejom, kad tiek masinu suvaziuos. Atsiprasom uz buvusius nesklandumus. Pasitaisysim . Tikiuosi visi sekmingai sugryzo namo. Lauksim pakvietimu , jei organizuosit kas nors panasius pasivazinejimus. Iki susitiko balose .

     

    Arūnai, viskas čiki. Juk čia bekelė ir purvo vilkai:) Neskalndumų netaisyk, palik, lai būna. Bent žinos "purveigiai" kas jų ir kitą kartą lauks :D   :girtas:

  5.  

    Dar prie saraso reik prideti viena ekipaza is Vilkaviskio ( Toyota ) , Marijampoles Gudeliu ( Subaru Forester ) ir dar vienas ekipazas nori prisijunkti. Viso butu 36 ekipazai. Subarikai - klausimas , pas jus gryni standartai ar kiek pritaikyti bekelei ? 

    Trasos ilgis apie 160 km. Pagrindinis orentavimasis pagal kordinates  ( pvz ; N  54O48.686, E 023O08.182 , turetu buti taskas Sakiu r ) , bus ir zemelapis tik su nurodytais taskais ( nenurodyta trasa ) . Sunkesnes vietas ( jei bus lietaus  ) - visur eis apvaziuoti 

    Jai kilo klausimu, klauskite

       

     

    dar galėtumėt įmesti ir taškų skaičiavimo metodiką :)

  6. O kada bus:

     

    "Rezultatų skaičiavimo paaiškinimas bus paskelbtas atskiru biuleteniu."

     

    Praeitais metais, nors varzybos buvo geros, taciau rezultatu skaiciavimas liko neaiskus, taip pat nesulaukem ir galutiniu pilnu rezultatu, aiskios buvo tik prizines vietos, tai toks truputi nusivilimas, neapsisprendziam ar simet vaziuot. Kokie planai?

     

    Taip, tai svarbus argumentas. Chebrytė galės pasitaisyti. Juk pastabos ir patarimai padeda tobulėti :)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.