Pereiti prie turinio

edmundas1

Nariai
  • Pranešimai

    444
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

edmundas1 Pranešimai

  1. normalūs tie focusai, pats du turiu ir vargo nematau. tik jei pirksi tai pirk 66 kW, nes komonreilinių delfio purkštuko remontas nuo 50 iki 100 pinigų, ir net suremontavus gali laimės neturėti, nes paplyšęs rotorinis siurblys dzindras varo, o plundženiai siurbliai nors ir pavargę to nedaro. jei klystu kolektyvas pataisykit  ;)

  2. atsakysiu į "justyss" teiginį kad ten ne kardano šlicuose bėda, greičių dėžėje yra bronzuota įvorė su skylutėmis, tipo slydimo guolis, paprastai ta įvorė išsimala kai trūksta dėžėje tepalo(arba netinkamas supiltas) arba kai subyra kryžmės ir pavarai ne vieną tūkst. km.. beje gal kas turite paskolinti 38 mm reguliuojamą plėstuvą vienai dienai.

  3. Apie -0,8 baro .

     

    Beje , kažkaip labai jau įdomus terminas "vakumo slėgis" - reiks matyt pasidomėt kas čia per parametras ir kokiais mato vienetais išraiška  B)  

    dėdė Klevas savam stiliui :D  :liux: ,  kiek leidžia mano akademinės žinios kartais slėgis turi minuso ženklą arba neigiamas slėgis  ;)

  4. Ar galima imonei laikinai atisakyti dali instaliuoto elektros galingumo. Mopkant, tik kazkoki procenta uz ji? o laikui atejus pasididinti be priemokos. Reikia skubiai sipos info , tad 8 659/ 64 du 41 Stasys.

     

    nieko neišdegs, atsisakyti lengva, paskui pasidinti daug reikalu, tame tarpe ir su valstybine energetikos inspekcija

  5. Sukalbek Teve musu

     

    buvę momentų per mano niekingai trumpą gyvenimą kai tikėjau Dievu TAIKOS metu, niekam to nelinkėčiau. bet jei norėjai nevykusiai pajuokaut, tai žinok kad man visai nejuokinga :unsure:

  6. Prasau visu pienburniu ir malakasosu nekomentuot Afgano temos.Kiek zinau tik Klevas ir as ten buvom.Ir tai ne 4x4 tema.Slove mirusiem.

    Dėdę Klevą gerbiu, dar labiau garbinu mirusiuosius, bet kai pagalvoji dėl ko jie žuvo tai fantazija "atšoka"...

  7. Jo,ko toliau nuo ivykio, to daugiau legendu.Stingerius gavo treju stambiausiu lauko vadu grupuotes. Nieko panasaus i pvz vietnama ar koreja (su vieningu partizanu stabu, bendrom operacijom) afgane niekada nebuvo ir nebus.Visiskai kitoks kariniu veiksmu budas

     

    primink man kiek etapų buvo afganų-sovietų kare

  8. kad varegai skandinavai tai tikpas mus ir zino :)/> na dar vokieciai, kurie taip ir pateike. bet svedai kuriems ir priskirema varegai taip nemano :D/>

     

    taip mano A.Duginas taip pat ;)

  9. Tai kad Sirija jiems nelabai ir rūpėjo , sekantis žingsnis turėjo būt atominio ginklo paieškos Irane.

     

    jei norės amerikėnai tai paieškos Irane atominio ginklo, nei rusai neišgelbės, jei Iranas liežuviu neįrodys kad jie švelnūs ir pūkuoti :D

  10. Pasidomėk istorija ir mažiau juokas ims ;)/>

     

    domiuosi aš ta istorija užtektinai, tik nepatinka kai bando pačia istoriją pritemti-pritaikyti prie šiandienos politikų norų, mažiau ruseliai priešų ieškotų, pradžiai savo kiemą išsikuotų, po to ir kaimynai mielesni pasidaro ;)

  11. Pakolkas to karo nenusimato ba Sirijos krizę pavyko išspręst taikiai (užteko EU Irako ir Afganistano pamokos) ir USA savo demokratijos Sirijon neimportavo.

     

    dzin tiem amerikėnas ta Sirija. Sirija kaip ir Ukraina labai rusam "rūpi" :D

  12.  

     

    P.s. Tie "pacifistai" jei ką buvo pažadėję Suomijai netik ginklų net jai ką tai atsiūst ir 150000 karių jei tik kils konfliktas su SSSR'u. Karių suomiai nematė bet užtat davė pakankamai ginklų.

     

    deje pirmoje rusijo-suomijos karo fazėje(sėkmingos suomiams) suomiai buvo ginkluoti asmeniniais rusiškais ginklais, antroje karo fazėje ginklų iš užsienio tiesiog jau nereikėjo. ir išvis dėl savo pacifistinių pažiūrų britai realiai kariaut negalėjo-nesugebėjo, tas puikiai atsipindėjo po evakuacijos iš Prancūzijos ;)

  13. Stratege tu stratege ir technikos žinove - iš Turkijos ir Irako eorodromų visai lengvai buvo pasiekiami tie objektai, juolab kad tam laikotarpiui būtent Anglijai priklausė tolimiausio skrydžio rekordas. Kokiu lėktuvu tai buvo pasiekta pasiieškok pats. :D

     

     

    mane kaltini paranoja, bet pats panašiom nuotaikom gyveni ;) . Primink man kada Turkija įstojo į antrą pasaulinį karą, tada dar sykį pastrateguosim, antras dalykas iki pačios Turkijos dasigauti reikia, trečias dalykas leisdama Turkija naudotis savo teritorija labiau rizikuoja nei britai, vienu žodžiu labai panašu į R.Paulausko naktigones kaip amerikėnai S-300 išsigando :D

  14. Ten siaip savo noru visi laksto ir be abejo uz savo pinigus.. :rolleyes:/>

     

    svarbiausia kad nepinamečiu, moterų ir mergaičių neįtrauktų ;) . pataisyk jei klystu

  15. Va cia dar idomiau. :D Cia kas tau sake? Jukneviciene? :D

     

    kas iš mūsų diplomatų įkišo savo trigrašį dabar jau nerisipažins, kadangi tai garbės nedaro. Tikriausiai mūsų "genijai" kaikurioms Ukrainos karštoms galvoms suteikė per daug vilčių pagal programą "rytų partnerystė". o europai mažiausiai reikia dar vieno išlaikytinio, dėl to pasiūlė tokia "gerą" sutartį, prie to pačio dar ir Rusija išprovokavo(įsūdė) duoti paskolas ir naujus pažadus Ukrainai. Bet čia tik mano nuomonė :P

  16. Ir vistik temos pavadinimas teisingas - nu konkreti TŪNDRA kai kieno galvoj :D/>

     

    Dėde Klevai, su visa derama pagarba, apie kuriuos metus kalbame, jei neklystu apie aviacijos aušrą, koks dar Baku bombardavimas gali būti, Alglija išvis prieš antrą pasaulinį buvo pacifistai :D

  17. Kaip tu vertini musu Prezidentes poelgi sitam kontekste, kai ji apsilankiusi pas viena is nukentejusiu Ukrainos riausininku, pareiskia, kad Janukovicius panaudojo jega pries taikius demonstrantus ir tai akivaizdu ir yra smerktina. Be to ir dar 8 laukiama tokiu "ligoniu". Kodel milicininku apdegusiu nesikviecia gydyt? Zinant, kad Ukraina siandien yra kovos laukas tarp ES ir Rusijos, noriu pasakyt, kad Lietuva kisasi ten kur nereikia, bet jos tokia jau paskirtis ir del to mes sulaukiame visokiu sankciju. Tai normalu.

     

    Ukrainoj karo tarp EU ir RUS tikrai nėra, bet tarp LT ir RUS galimas karas(šitą prielaida labai tikėtina). O prezidentės vizitas pas "vargšą" protestuotoją tai ne kas kitas kaip viešųjų ryšių akcija skirta vidaus vartojimui. Panašių akcijų Rusijoj dar daugiau ;)

  18. Situacija su nafta ir su dujom gan įdomi - jei iš to tarpo pašalint tuntą tarpininkų anų kaina būtų gan padori ir tikrai nesikandžiuotų.

     

    Kas Bulgarijoj nutiko nežinau bet kas nutiko su Mažeikių naftos gamykla kai ją nupirko amerikonai tai gan neblogai žinau :P

     

    Bulgarijoj protingi žmonės sako, kad tiesiai į metalo laužą pridavė kaip nerentabilią, tas pats grėsė ir Mažeikių naftai.

     

     

    kas dėl kainų tai ne tarpininkuose bėda, o tarpininkų akcininkuose(rusų ausys kyšo, kažkaip pinigėlius reikia išsiplauti). dar vienas pastebėjimas kad kainose jie bando pritaikyti kažką panašaus į "bizūno ir pyrago principą" ir per dažnai naudoja bizūną :D , bet mes ne vietkongas, nepraeis ;)

  19. Manau kad to irgi nerašo dabartiniuose istorijos vadovėliuose kaip kad Prancūzija ir Anglija irgi linkus "neprisimint" apie planus 1940,05,15 (karo padėtis su Vokietija , su SSSR jokio paskelbto karo) subomborduot naftos versloves Baku, Grozne ir Batumį.

    Tai kad neviskas taip paprasta kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo, pakapsčius per kelis šaltinius gan įdomių faktų ir sąsajų randi.

     

    vėl tie imperialistai kalti, "pasikėsino" į šventas rusų žemes :D:lol:

  20. O tai kas čia šaukia kad tik Rusija mus išgelbės - niekas mūsų negelbės ba šaia dienai niekam mes nereikalingi, na nebent patys save ištrauksim kas šiai dienai labai abejotina.

     

    Beje , jei pačiam taip labai nepatinka tai ką galima nupirkt iš Rusijos tai nepilk kuro į mašiną ba jis iš ruskos naftos , valgyt darykis ant pečiaus kūrenamo lietuvišku berželiu o ne ant dujinės kurioj dega ruskos dujos ir švieskis balana ba elektros kurią pagamina galingos lietuviškos elektrinės tik kompui ir užtenka nes visa kita irgi ruska :D/>

     

    tikrai kažkas šaukiasi rusų pagalbos, šiam forume taip pat. Klausi kodėl mes negalim pirkt iš Rusijos tavo minėtų produktų, atsakau tikrai galim, bet kai už dujas moki brangiau nei Vokietijoje ir užtai privalom bučiuot rankas ruseliui, maldau gal ponuti pirk mūsų pienuką ir kiaulytę, tai jau ne erotika tarp kaimynų, tai jau pornografija į vieną pusę ;):D . Beje gal žinai kas atsitiko Bulgarijos naftos perdirbimo gamyklai po to kai nupirko LUKOIL?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.