Pereiti prie turinio

raimiss

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

raimiss Pranešimai

  1. Zmones noriu patarimo apie Jeep Grand Cherokee, gal galit apsviesti apie varikliuka 3,1L dizeliuka, greiciu deze, vaziuokle ir jos remonta ? Buciau dekingas , atskirais gabaliukais pavargau ieskot info ! :?:

    o kas girdeti apie V8 4.7 motora, kaip patvarumas, kuro sanaudos(2001m. JGC Limited), kuri rasdatke geresne 3 ar 5 padeciu...

    is anksto dekoju uz atsakymus...

    ir kiek galima moketi uz toki auto, tiesiogines dujos, bukle gera...

  2. Paskirstymo dėžę (razdatkę) gali keisti ir dėti superselect, nieko perdarinėti nereikia jeigu tai yra tų pačių metų modelis. Jeigu tai kitas modelis , žaisi su kardanais. O skirtumas tik habuose, nes super selecta neturi habų. Keisti tilto nereikia, paprasčiausiai liks habai ir tiek.

     

    Sėkmės kūryboje.

     

    P.S. Super selecta galima atskirti ne tik pagal rankenėlę, ji neturi išsikišusių habų. :|

    gerai, tai zodziu isidedu super select, o tilto kiek suprantu tada keisti nereikia. klausimas kyla toks o kuris tiltas patvaresnis su habais ar be ju, ir jei razdatke nuo anglo tai ji man tiks, nes kiek maciau tai riciagai atvirksciai stovi, juos eina apkeisti ar kaip? aciu uz atsakyma :)

  3. nereikalyngi jie,nei gale nei prekij...As asfaltu be priekinio lakstau,skirtumo nesijaucia.Gal siek tiek staciam posukij leciau reikia..Gale manau irgi nuimsiu,tik kad jis aksciau uz tilta icon_exclaim.gif Gal pas tave lenktas jau?mesk lauk!Cia mano nuomone,uzdet visada galima atgal.

    As nuemes ji, bekelei vieni privalumai, ant gero kelio siek tiek stabilumo prarandama...

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.