Pereiti prie turinio

smilius

Nariai
  • Pranešimai

    32
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

smilius Pranešimai

  1. Nemanau kad padės, bandžiau plauti, tik prakiuro po keliu mėnesių, išoperaves idomumo dėlei va ka radau, lt užkeltos pečiukų kainos, lenkuose 200 zlotų, lietuvoje Nibeloj radau pigiausia 80€

     

     

    121a1af08bc7.jpg

    Nu jo, ne kazka. O taip tos paneles imti nesinori
  2. Jeigu sklendės geros ir vėjelis pučia. tuomet belieka tik pats pečiukas (radijatorius). Mano pernai irgi prastai šilo, bet vasara pakeičiau į nauja tai tikrai skirtumas akivaizdus. Salonas sušyla gerokai greičiau.

    As taip ir manau, kad peciukas slange ieinanti ir iseinanti is jo tai karstos o puce tai nepasakyciau,kad labai silta. Reikias tada dar meginti kaipnors jy praplauti.
  3. "Long arm" gali sudeti ir bunant visai be pekelimo :-)

     

    Jeigu rimtai.... O ko butent nori? Kokie poreikiai? Jeigu nori kaip imanoma ilgesnio tilto vaiksciojimo (kitaip sakant kuo labiau i X) tai be "long arm" niekaip.

    Pats vazineju turint ~5" ir man uztenka "4 link" tik kad pailginau mazdaug 5cm nes 35" ratai.

     

    Kartais sako, kad su "long arm" minksciau vaziuoja per kalniukus. Asmeniskai bandziau bet to minkstumo nepajutau. Vel gi tuo atveju buvo sudetos labai kietos spyruokles ir amortizatotoriai. Kiti is sio forumo manau galetu aprasyti ispudzius bet ar jie pastebes sita tema? Ar daznai lankosi? ir pan.

    Paieskok cia ir tikrai rasi, maciau, kad buvo.

     

    Manau ir kiti rekomenduotu pirmiausiai apsispresti ko butent nori ir kaip nori. Kur ir kaip naudosi masina ir tada jau daryti. Is patirties sakau nes anksciau irgi norejau tik 2" ir ratu 31" o jau 5" ir ratai 35". Darant is karto sutaupyti galejau daug pinigu ir svarbiausiai laiko :-)

    Na man tiltu vaiksciojimo uztenka ir dabar su esamu 2lift. Tik norisi pakelti kebula dar truputeli aukstyn,kad ideti galbut kokes 33. Ir nesinori prarasti minkstumo,kad nepasidarytu labai kietas.
  4. Taip galima susitvarkiti nenuemus paneles o tesiog issipjauni didesnes skyles.Juk internete rodo kaip pjuti ir panasiai...stovi tenai dvi sklendes jei pas tave LIMITED komplektacija...

    Jei LOREDO viena.As sau susidejau aliuminines ir pamirsau kas yra saltis masinoj...

    O iskur gavai aliumines sklendes? Ar pats gaminaisi?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.