Pereiti prie turinio

morkiukas

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

morkiukas Pranešimai

  1. turiu klausima apie originaliu TLC KDJ95 skardiniu ratlankiu verzles. Ar tinka konusines uzdaros 12x1.5 verzles, nuo kitu markiu leitu ratlankiu (nekalbu apie originalias KDJ95 lietu ratu verzles), ar turi buti specialiai skirtos skardiniams ratlankiams?

  2. pratesimas.

    kadangi sarvisas salia darbo uzsiprase 50 litu tik uz filtro pakeitimo darbus, buvo nueita i autoalterna, uz 37 litus nupirktas Champion filtras ir grizus namo per 20 minuciu pakeista. stai turime tokius vaizdus:

     

    1. Is filtro isbeges dyzelinas su va tokia deme kitos konsistencijos skyscio. i siuskles nekrteipkit demesio, cia baleikoj tai buvo

    imag0642.jpg

     

    2. Pats filtras kazkoks visas apsioksidavesis bei keliantis itarimu, kad visgi pavasari servise nebuvo keistas. Beje, keite dyzeliu servise kazkokiu graziu pavadinimu savanoriu prospekte.

    imag0643t.jpg

     

    3. Filtro viduje irgi matome kazkokio rudo marmalo. Filtras paliktas pliusineje temperaturoje balejkoje. ZIuresime, kas isbegs

    imag0645x.jpg

     

    Taigi, ryt bandysime vaziuoti po nakties minuse

  3. Stai tokia problema pastebima, kai automobilis (TLC95 D4D) per nakti pastovi lauke prie didesnes minusines temperaturos. Uzsiveda be jokiu problemu, pravaziuoju kokius 4 km be problemu ir tada pradeda dusti variklis. tolygiai nuspaudus akseleratoriaus pedala pridusta, po keliu sekundziu vel pakyla apsukos, po triju vel pridusta ir taip toliau. Kai automobilis pastovi parkinge, problema dingsta. Sianakt vel palikau lauke, nes minusas ne toks ir didelis - vel tas pats.

    Taigi. Nuo kokiu darbu pradeti, salinant sia problema? Kuro filtras keistas pavasari, tai kaip suprantu, pirmiausia keistinas sis elementas? Taciau labai keista, kad pirmus kilometrus pravaziuoju be jokiu dusimu.

  4. as kai pirkau 95-a su D4D varikliu, prie kurio sistemos buvo pajungas koks tai galios didinimo irenginys. kadangi tos galios ir taip man pakankamai buvo, atjungiau. po atjungimo pradejo greiciau reaguoti i gazo spustelejima prie zemu apsuku, tik gal prie aukstu apsuku begejosi siek tiek vangiau. overall mieste dabar zymiai smagiau vaziuoti.

    taip kad kartais tie keli AG buna ir ne i nauda.

    Jei idomu, galiu perleisti tam, kas arkliu vaikosi

  5. Beje, turiu nuo 95-tos D4D kazikoki tiuningini kuro sistemos valdymo bloka, kuri pajungus, vedasi lengviau, traktoriaus garsai dingsta, ypac paudant is vietos zemomis apsukomis. taciau ir reakcija i gazo pedala pasidaro vatine, nors kai pradeda apsukas rinkti, begejasi labai smagiai. Pasijungia labai yzy, perjungiant kelias fiskes. gali pasiimti pasibandyti, gal kas pasikeis

  6. idomi sitacija ir mano 95'ai su purkstukais. pries menesi viena pakeite tokviloje. anksciau ikyrejes garsas po keitimo nedingo. veziau vienam parekomenduotam motoristui, tai atrado, kad per viena aliuminine purkstuko tarpine ir kuras, ir kompresija eina laukan. tada nuveze patikrinti visus purkstukus, tame tarpe ir naujaji. anot tikrintoju, visi purkstukai purskia nepakankamu, taciau vienodu slegiu. tame tarpe ir naujasis. taigi, nutarta, kad toks slegis ir turetu buti.

    gal ir tavo atveju neteisingai diagnozuota? kaip taip galejo visi purkstukai vienu metu sugesti? gal siurblys kaltas? gal kuro filtras uzsikises? gal oro i kuro sistema prigaudo?

  7. remontas minimalus, realiai tik vožtuvai reguliuoti buvo, o kitkas , trukes laidas nuo oro temp. matuoklio, kuro filtro laikiklis skiles ir saliarka sunkėsi, bet del to tik ryte sunkiau vesdavosi, sanaudom nelabai itakojo, diagnostika mototojoje nieko nerado visai po remontu , prie ko prisikabinti, viskas furicina, bet rija daugokai gal dar ziema, bet ar tai turi itakos trasoje?

     

    o kur voztuvus reguliavai ir kiek pinigu kainavo?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.