Pereiti prie turinio

Alex Party

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Alex Party Pranešimai

  1. O kokio aukscio atboinikai ant galiniu ratu turi buti? Nes niekas nekliuna kol nesusivercia priekis, o tada drasko praplatinimus. Kiek ziurejau tai gale ant remo virs tilto yra kaip ir vieta atboinikams, bet pas mane ju nera. Priekio su tokiu pat kelimu ir ratu isnesimu nekabina

  2. O wj greiciu deze 4,0benzui uz kiek atsiustum? Tik gerai butu jei patikrinta butu, nes saviskiui tik ketvirta deze naudota pakilo tanka deti. Nes tai vanduo dezeje, tai metalo gabalai, tai degesiais kaip is peciaus vanialino :)

  3. Dar klausimelis del WJ dezes 99metu 4.0 litru, toks jausmas, kad visad vaziuoja, ir is vietos treciu begiu. Vaziuojant autostrada 110km/h apsukos 3000rpm.

    Jei pavaru svirti pastatau i padeti "1" ir pradedu vaziuoti is vietos, jauciasi, kad vaziuoja zemesniu begiu nei ant "D", bet is "1" perjungiant i "2" niekas neivyksta, apsukos kyla, bet nejungia to "2" begio. Kai pagaliau dastumiu svirti iki "D", persijungia vienu auksciau, bet tikiu, kad ne paskutini begi. Kalusimas - ar yra kazkoks begiu reguliavimas, mechaniskai ar programiskai? ir dar, vaziuojant 90-100km/h greiciu, nuspaudus "dugna" nepersijungia i zemesni begi ar taip turi buti. Jei kas turi vertingos info prasau pasidalinkit cia arba tel +370 618 50050 Aciu.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.