Pereiti prie turinio

vandriu

Nariai
  • Pranešimai

    40
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

vandriu Pranešimai

  1. Keista, kad dėl klaidų tai buvo. Ar tikrai? Gal sutapo?

     

    Ateičiai nereikia kviesti elektriko, kad klaidas istrintu o tiesiog akuma atjunk kokiam 30min. :-)[/quote

     

    Geras nezinojau sito bajerio su akumu :). Iskart pajutau isvaziaves is elektriko jog pradejo traukt ir borto kompas sanaudas vis mazesnes rodo. Man irgi keista , kad po klaidu trynimo atsigavo auto.

  2. AEZ r16, kad ne kažką ant jų daugiau rašo. Paguglinus radau lyg Aez namib vadinasi. Pas mane 265/75 r16 minimaliai siekia kampus balkių pilnai susukus ratus, tiesa liftas 2 col.

    post-10969-0-32762500-1500879550_thumb.jpg

  3. Sveiki, noriu paklausti dėl radijos, išsaugau stotis kurias noriu, užgesinus ir užrakinus mašina, vėl įlipus dingsta nustatytos stotys, nemoku išsaugoti ar čia viskas normalu pas Jeep'a? Grotuvas su navigacija jei ką.

    Kondicionierius įsijungia tikriausiai nuo tam tikros temperatūros pats, nenustačius ant auto irgi normalu?

    Ir kaip pas jus jis šaldo? Turėjau prieš tai Vectra C, užšaldydavo kaip šaldytuve, pas Jeep'a šaldo, bet mažoka, norisi geriau langą atsidarius važiuoti :D

    Freono papildyk ir lango nereiks atidarinėt, bus šalta.
  4. Sveiki,

     

    noriu pirkti Jeep Wrangler konkrečiai naudoti medžioklėje,ne varžyboms ir panašiai gal kartais į pakatuškę nulėkt. Reikalingos nuomonės  tokių modelių savininkų . Kokie pliusai minusai,  ar pakankamas 2,5 benzinas tokiam mašiniukui ar geriau žiūrėti iškart 4,0 benziną,kuro sąnaudos nuvažiavus nuo plento, kuriuose modeliuose būna lsd?Ir koks skirtumas tarp yj ir tj modelio,turiu omenyje važiavimo prasme, nes yj linginis (kietas)  o tj spyruoklinis ( gal minkštesnis) ?

    Pasidalinkite nuomonėmis kas vairuojate šiuos modelius.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.