Pereiti prie turinio

dammit

Nariai
  • Pranešimai

    94
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

dammit Pranešimai

  1. Smagu, kad renginys tobuleja. Pries 3 metus gerves nei kart nenaudojom ir atrode toks labai vietines reiksmes renginukas, po metu jau rimciau, naudojom gerve viena kart (per paciu neapsiziurejima :) ) , bet turbut visi net nevaziuodami nuspedavo, kur bus vandens bokstas ir kur medziotoju bokstelis :) na o simet viskas labai rimtai, daug tikrai sudetingu tasku, visi su foto atzymom, jokiu bokstu, gal tik truputi chaosas su zymejimu, keistoka pvz imti 18 taska, kuris pazymetas kaip 19, bet cia smulkmenos, siaip viskas super. Gaila tik kad mazokai dalyviu susirinko, tikriausiai pakenke dubliavimasis su Skirlenais. Na ir aisku maitinimas, tai cia atskira tema, visiems kas nera buve, siulau atvaziuot paziuret kaip turi but maitinami dalyviai :) Smagu, kad organizatoriai nesistengia uzdirbti is renginio. Aciu, laukiam kitu metu.

  2. Mihailai as kazkaip buvau uzsukes i jusu taskus su Patruliu. Tiesa pasakius buvau numates pravazuiot 15 tasku bet paviko pasiekti tiktai 3 vnt.visi taskai arba uzversti dideliais medziais arba paskandinti bebru. Buvau labai nustebintas kai pamaciau bebru darba. Uztat ir planuoju i turistus :)

    Negi dar yra like tokiu, kurie nesupranta, kad prie tasku vaziuot po varzybu negalima? Jauciu nereikejo skelbt apie taskus is anksto, visi i starta jau susirinke atvaziuos :D

  3. jau keli metai apdovanojimai yra - firminis puodukas :) Galiu kiekvienam atspausdinti diplomą ir išrašyti dar iki starto, nes vėliau šaltyje jį pildyti nelabai patogu :)

    Palikim bent vieną renginį, kur NUGALI VISI KAS FINIŠAVO, ir nesvarbu ar pirmas ar dešimtas, nes čia svarbiau draugiška pagalba trasoje, nei lėkimas kas greičiau ir daugiau KP surinks.

     

    Beja, šiemet JUBILIEJINIS 10-asis XBRADAS FREE !

    Ir uzpraeitais, ir praeitais metais buvo greicio ruozai, tai truputi toks kaip ir priestaravimas gaunas. Be to, nemanau, kad kas nors keicia savo vaziavimo strategija priklausomai nuo apdovanojimu, vistiek spaudzia.

  4. O kada bus:

     

    "Rezultatų skaičiavimo paaiškinimas bus paskelbtas atskiru biuleteniu."

     

    Praeitais metais, nors varzybos buvo geros, taciau rezultatu skaiciavimas liko neaiskus, taip pat nesulaukem ir galutiniu pilnu rezultatu, aiskios buvo tik prizines vietos, tai toks truputi nusivilimas, neapsisprendziam ar simet vaziuot. Kokie planai?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.