Pereiti prie turinio

Almis Maverick

Nariai
  • Pranešimai

    76
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Almis Maverick Pranešimai

  1. Mano jgc iki 100 per 9,9 kitu matavimu lygiai 10s isibegeja nuo 0 su 17 orginaliais ratais.cipuotas.pakeiciau oro srauto matuokle pas Rena ir dumai pasibaige,o vidurki su sitais ratais 8 ltr rodo,o su 31 ratais 11rode. Vaziuoja misriu rezimu ir autostrada ir miestu.pedala paspaudziu nedaboju labai.

  2. Ir kaip su tais dumais issisprende? Pas mane pradejo juoda mest kai is vietos startuoji arba pagazavus stipriau,filtras nesenei keistas,anksciau taip nebuwo,nemete praktiskai jokio dumo.gal kokiu minciu pas ka? Klaida vienintele meta slegio reguliatoriaus ji buwo ir anksciau dumo nemete,...

  3. Gyveni ir mokais.as nesakau kad blogai ka padare bet brangu ji remontuot.tiltas jopsikmati i lt pavertus kosmosas kazkox.jau kita kart geriau kaip kolega rase tilta keisiu visa.o kaina ziauri remonto kai masinos tokia verte. O galinis tiltas be to kad cypsi ir dauzosi dar ten.kaukimas dingo bet vaziot negaliu.

  4. Galinis reduktorius neuzia, o caksi kazkas kairiame galiniame rate ir panasu kad rato guolis pradeda skleisti garsa. Na gyweni ir mokais va kaip kolega rase jam 2 tiltai pigiau gavos nei man vieno remontas tai kita kart as ir geriau tilta pasikeisiu,o galiniam ten dauzos plius be to cypimo kazkas visa masina pataso.

     

     

     

    Kolega pamirso pamineti kad keisti buvo 2 guoliai,visi 3 rieboksliai,supilti nauji tepalai 75W140 ir priklausantis priedas.Plius pakeistas priekinis rato guolis.

  5. Nu pas mane antra diena mistika su jgc, pirma diena ateinu akumas visiskai numires, tik pjungus pakroveja ziuriu magas ir peciukas pasileido,na galvoju palikau tarpinej padety spynute,ods pasimalus pas mane.vakar palikdamas masina isjungiau peciuka patikrinau magas neisijungia,kaip ir viskas tvarkoj paliekant masina,ateinu ryte ziuriu sviecia groja magelis sau per nakti bet uzsikuriau.kame reples? Kaip gali sujunkt kontaktus jei paliekant masina niekas neveikia?

  6. vakar ir man tai atsitiko  lenkdamas   uzsidege   variklio  lempute(geltona)  ir gazas dingo pradejau redet  tai  pries stojant masina visiskai uzgeso..  uzkuriau is naujo  lempute  dege darkarta uzgesinau uzranikau masina atrakinau uzvedziau  lempute uzgeso  ir vazuoja norm.. kazkokia mistika. klaida parode  P1130

    pas mane taip kelis kart buwo, tik man kazkaip taip papuola kai dugnais uzsmaugi,uzdega lempute geltona variklio klaidos ir riedi,bet riedant persuku rakteli ir vel uzsikuria lempute uzgesta i piriot.
  7. Nu smagiu dalyku pas jgc cia buna,pas mane buwo kokius 3 kart ant lenkimo startuot nori spusteli,ir isauna variklio klaidos ta zenkliuka ant skydelio,bet trauka neprapuola,uzgesina varikli ,uzkuri ir uzgesta.na bent jau kolkas. Mive kai rasi sprendima parasyk, idomus cia pas tave tox gedimas.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.