Pereiti prie turinio

Ukininkas

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    Darbas, darbas + darbas :) nu dar moterys :D

Ukininkas's Achievements

0

Reputacija

  1. Ponui reiketu truputeli galva praventiliuot Kazkoks marazmas. Neturi ka rasyt nerasyk.
  2. Turejau ir as panasia situacija pries keleta metu. Sustabde autostradoj Vilnius Kaunas ir pradejo man aiskint kad virsijau greiti, nors tiksliai zinojau kad vaziavau leistinu. As jam sakau rodykit radara kur mano greitis fiksuotas, o jis man taip familijariai sako einam pasikalbesim. Einam link jo masinos ten dar vienas gavrikas sedi, stovim prie masinos, o jis man pradeda kaip koks draugelis "tai gerai mersas eina", as jam sakau, ponas pareigune koks jusu reikalas kaip eina mano mersas ir kodel jus neturedami jokiu irodymu bandot apkaltinti kazkokiais nebutais pazeidimais (akivaizdu koks buvo tikslas). Tada jis man pradejo aiskint kad vaziavau be dirzo. Va cia plyso kantrybe. As jam sakau, greitai duodi mano dokumentus, nes jei ne vaziuoju tiesiai pas tavo vadovus, rasau skunda, o jei tie nepades tai varysiu pagal pilna programa, bet taip nepaliksiu. Dar pagazdinau kad ir televizija issikviesiu. Tai jis baisiai putodamasis atkiso dokumentus ir kazka burbedamas nuejo i masina. Manau jokiu budu negalima taip palikt, cia principo reikalas. Kokie cia "biezpridielai". Taip nesidaro. O teisma tikrai galima pries juos laimet ir prisiteist islaidas bei moraline zala. Sekmes ir kantrybes.
  3. Gal galit patart ka daryt jei obuoliai aprudije? Esme tokia, pradejo leist tepala, ardysiu ir keisiu ka reikes, bet ka daryt su surudijusiais obuoliais. Jei nusveisiu ar nebus tarpo sudejus naujus obuoliu salnykus?
  4. Sveiki vyrai gal galesite patarti. Jungiant 3 4 5 pavaras atsiranda toks dungtelejimas, labai panasus kai buna nuplysus pagalvei. Bet pagalves geros ir 1 2 pavaros jungiasi be smugio. Taip pat vaziuojant 345 pavaromis sutrukciojus masina smugiuoja (grynai kaip nuplysus pagalve). Nelabai suprantu kur ieskot bedos. Galvojau kad greiciu deze, bet kad begiai labai normaliai metosi.
  5. Rytoj lupsim patruliui skalpa, ziuresim ar dar tenai kas nors like.
  6. Kartais ir pikciau pasitaiko o ka turite galvoje del peciuko sutvarkymo? Uzsineses ar kazkas kito? Cirkuliacini siurbliuka jau turiu susipirkes nuo merso w210. Planuoju statyt pagal jusu zemiau pateikta schema.
  7. Sveiki. O kur pirkot ta dukato radijatoriu? naujas kiek teiravausi tai nuo 1000 lt prasideda. as pats pritaikiau FIAT DUKATO 2.5 variklio. pirkau kinietiska tai mokejau 136 berods litus. pajungimas panasus tik va viena slanga pirkau nuo kitos masinos. Idealiai tiko nuo vectros.
  8. Sveiki. Gal kas nors is jusu ka nors zinote apie patrulio 2.8 td ausinimo sistemos patobulinima. Girdejau kad galva jiems truksta del nepakankamo ausinimo ties 5 ir 6 cilindru, ir kad kazkokiu budu tai galima isspresti. Buciau labai dekingas jei pasidalintumete turima info.
  9. Pas mane ilgas soliteris Ka patarsi su juo daryt? Ka turi galvoje "man 2" + 250kg ome" Daugiausiai su vazineju darbo reikalais ukyje, o kartais ir siaip pasivazinet vaziuojam. i didelius purvynus nesiruosiu.
  10. Sveiki klubieciai. Turiu klausimeli. Ar telpa ant standartines y60 pakabos 33 ratai ar reikes kelt i virsu? Ir jei reikes tai kiek optimalu?
  11. Labai dekui uz info. Baigesi ukio darbai imsim patruli tvarkyt
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.