Pereiti prie turinio

dovistt

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    šilutė
  • Pomėgiai
    aviacija ,medziokle,konstravimas,ir tt...

dovistt's Achievements

0

Reputacija

  1. dar truputis del sanaudu prakiurus bakui isidejau kanistriuka laikinai 10ltr. tai va pilu salera is statoilo pilna kanistriuka nuvaziuoju 85-90km. pilu rusiska dyzeli nuvaziuoju 70km ir tuscias kanistriukas. isbandyta dvidesimt kartu ir tas pats . tai rezultate neiko nesutaupau su rusiska salera.
  2. seneliui patruliui riebumas labai puikiai reguliuojasi nuo 11 iki 18ltr. o reguliuojasi su varsteliu esanciui prie uzgesinimo svirteles .atsukus tris ratus pas mane sanaudos isauga apie 5ltr.100km. bet traukia tai geriau zymiai.Tiku juodas dumas eina kaip is traukinio , o va prisukus eina ir i 10 tilpt tik saltas sunkiai kurtis pradeda.
  3. kolega MIELKS tarp kitko ant mano patrulio yra ant galinio stiklo 4x4 libdukas su tavo niku , turbut kazkada esiu buves jo savininkas ????
  4. pas mane tas pats buvo , beda buvo ta kad liesas misinys ,atsukus varsta salia uzgesinimo svirteles pora ratu ir kurias daba is puse pasukimo kad ir prie salcio. Pries tai viska buvau isbandes niekur saknu nerada o va tik tiek tereikejo .
  5. man atrodo kad po purva gal ir nieko bet kad plentu lygtai greitis joms 30km/h
  6. Klausimas trumpas ir aiskus , su katruo varstu reguliuojhasi kuro misinyis, siurblio gale yra du varstai uzkontruoti velute. (prisukant ar atsukant kuro misinys riebeja) Aciu
  7. pala pala jei TD pas tave tai turbinos trauke trumpink kad slegis didesnis butu is kart jausis kad arkliai y darba kimba o jei dar ir pariebinsi tai is vis super eis tik va neaisku kiek laikys
  8. Noreciau seneli NP pakelti truputi spyruoklemes . Zodziu neversciau tiltu tik sudeciau spyruokles . Gal kas esat tai dare ir nuo ko dejot spyruokles priekyje ir gale , ir kiek mazdauk pasikelia? ir ar reikia ilgint kardanus?
  9. Kaip darot pakaitinima ant mygtuko per rele ar tiesiog galingesne "knopke" dedat? Kiek amperu jungiklio pakanka ? Jei rele tai kokia naudojat ?
  10. kopresija reiktu pasimatuot manau ir aisku butu
  11. taip subires skvornio guolis ir suede drozles granata , pirkau visa tilta , paemiau tik granata ir guoliuka visa kita like jei kam reikia stabdziu disku arba vairuotojo puses granatos arba habu galite kreiptis .....
  12. kas del kinijos tai va pvz .:naujos audines is audi salono lietnykas firminis audi " vadinamas orginalas" taip pat pagamintas kinijoj taip kad nemanau kad kinieciai blogai gamina ar panasiai paprasciausiai prekiaiviai kinijoj perka slamsta ir tempia cia kaip gera preke kad daugiau uzdirbt. Asmeniskai as kiek esu parsisiuntes prekiu is kinijos jos gan kokybiskos.
  13. vakar teko pasikelti prieki ir pastebejau kad kliba priekinis ratas is obuolio per kury lankstosi y sonus klibinant i virsu ir zemyn vaiksto apie 1-1,5cm ar eina ten kanors paversti ar ten jau gali but isdile ir reik keist visa tilta kaip yra su tais obuolais ? isanksto aciu uz betkokia info....
  14. pas mane irgi rele bludija po pasimaudymo viena syk pakaitina 3sek. kita 12sek. seip aiskinausi kas per sistema tai zodziu taip yra bent jau pas mane:Stovi dvi reles viena pasukus rakteli kaitina zvakes ir kai ji atsijungia ysijungia antra rele ir kaitina zvake ysukta y isiusbimo kolektoriu kad pasilditu ora. keista bety pas kita paruli tokios kolektoriuje nemaciau. gal nevisuose buna nezinau......pa mane 89m. 33d. Zodziu viena ryta kai rele normaliai sudidba kurasi kaip bite o kita nors ir nelabai salta jei pakaitina tik 2sek ir issijungia tai vos uzkuriu.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.