Pereiti prie turinio

dariushka

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    darius_the_one

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Svencioneliai
  • Pomėgiai
    Automobiliai, zvejyba ir kitos blogybes (pasak zmonos...)

dariushka's Achievements

0

Reputacija

  1. Taigi rezultatas po testdraivo: liepos 26 d. nuvažiuota maršrutu Švenčionėliai-Labanoras ir apie 8 km mišku. Privažiavus Labanorą įjungtas ventiliatorius ir mišku važiuota su įjungtu. Temperatūra laikėsi ties 210F. liepos 27 d. važiuota atgal į Švenčionėlius. Lauko temperatūra 34C (pavėsyje), visą kelią važiuota neįjungus ventiliatoriaus ir tik Švenčionėliuose likus pora 1,5 km iki namų variklio tempertaūra pakilo per viena padalą virš 210F (apie 225F=107C). Tada ir įjungtas ventiliatorius. Panašu, kad plovimas kažkiek padėjo, bet, kaip rašiau anksčiau, pati radiatoriaus apačia nenori šilti. Ir kilo geniali idėja: atjungt radiatoriu nuo sistemos ir užpylus "kurmio" (arba jo tirpalo su vandeniu) palikt per nakti. Bet laiku pamačiau vaizdelį, kaip "kurmis" reaguoja su aliuminiu https://www.youtube.com/watch?v=C5Ck7OnP05o :D/> Būtų atsikimšęs... :D/> Ieškosim kitų variantų...
  2. 2 metus gyvenau be termomovos ir jokiu bedu neturejau, bet... viena diena prakiuro radiatoriaus sonas (plasmase), ko pasekoje radiatorius buvo pakeistas srotiniu. Va tada ir prasidejo linksmybes su temperatura. Pakeistas termostatas, pompa, antifrizas. Be rezultatu... Nesenai idejau termomova, kaista leciau, ne taip kritiskai, bet kaista. Panarses jeep.avtograd.ru nusipirkau hi-gear ploviklio, 15 litru distiliuoto vadens ir "banzai". Vietoj 7 minuciu (pagal instrukcija) daviau prasidirbt ivairiais sukiais apie 30 minuciu. Viska dariau kieme ant saules (apie 38 laipsniai karscio) su pilnai ijungtu sildymu, elektrinio ventiliatoriaus nejungiau. Kapotas atidarytas, peciukas pilnu pajegumu, temperatura nepasieke 210 F. Po to palaukta, kol siek tiek ataus, isleistas skystis, palikta porai valandu, kad variklis pilnai ataustu. Toliau visos sistemos praplovimai po spaudimu, praputimas kompresorium, plovimas distiliuotu vandeniu, vel praputimas kompresorium, surinkimas, sviezio antifrizo uzpylimas, nuorinimas. Rezultate peciukas sildo geriau nei anksciau, radiatorius syla beveik visas, isskyrus gal 5 cm plocio juosta pacioj apacioj (gal dar karta reiks pakartot plovima). Po pusdienio praleisto sauleje, testdraivas atidetas rytojui. Blogiausiu atveju pakeisiu radiatoriu i nauja. Kol kas tiek. Po testdraivo parasysiu kokie rezultatai.
  3. dėkuj už atsakymus. Bandysiu pradžiai su chemija pažaist
  4. Pradėjo kaisti grandas (99 m. 4L). Trasoj lyg viskas normaliai, bet mieste ar miške temperatūros rodyklė lėtai, bet užtikrintai lenkiasi į dešinę. Tas vyksta su ijungtu ventiliatorium (rele nusprogus, tai kol kas įjungiamas jungikliu iš salono). Pakeistas termostatas, vandens pompa, naujas antifrizas. Be rezultatų. Pabandždiau praplaut radiatoriu po spaudimu iš čiaupo, prateka lyg ir normaliai, išteka švarus vanduo. Tuo pačiu nuploviau radiatoriaus išorę, užpyliau antifrizo, pašildžiau variklį ir paaiškėjo, kad šyla apie 50 proc. radiatoriaus ploto (pav. užbrūkšniuota). Ten kur šaltos zonos, jungiasi automato aušinimas. Klausimas - ar taip ir turi būti, ar visgi kažkur užsikišęs?
  5. pas mane greiciausiai nei ATS (nebent i europinius montavo), nei Akebono (montuojami nuo 2002 pabaigos). Pagal jeep.avtograd.ru pas mane Continental Teves. http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WJ/FAQ/brakes.htm Kur tokiom kainom kaladeles pirkai?
  6. neatnaujino savo būsenos

  7. grandui guolis su visa stebule eina. kiniska berods 180 Lt. Jau pusmetis, kolkas laiko
  8. Sveiki, taigi reikia keisti galinius stabdziu diskus (baisiai kreivi, tekint neverta nes liks labai ploni) ir kalades. Pasirinkt yra is ko, tai noriu paklaust, kuriu gamintoju produktus rinktis ir kuriu vengti? Kainos ganetinai panasios, tai idomesne kokybe. Nesinoretu, kad po pusmecio susikraipytu ar dar kokiu bajeriu nutiktu... Mastau pirkt is savasauto.lt, tik nezinau kurio gamintojo imt: A.B.S, ATE, BOSH, FERODO, LPR, PAGID, TEXAR, TRW? Kokios nuomones apie EGT produkcija? Is anksto dekuj uz nuomones.
  9. o kur cia taip tiltus po 200 Lt stumdo? as kiek ieskojau, tai nuo 500 Lt ir daugiau
  10. Panaro trauke cia ta, kuri tvirtinasi vienas galas prie tilto (keleivio pusej), o kitas galas prie kebulo? Jeigu ta, tai prie kebulo yra siek tiek laisvumo. Kokia tu sailentbloku kaina? Gal teikiat serviso paslaugas?
  11. didelis DEKUJ uz toki isamu atsakyma! cia identiskas atvejis kaip pas mane Kai praeinejau TA sake su pakaba viskas tvarkoj, bet gal ka praziurejo. Reiks toliau slieku ieskot.
  12. Sveiki, kad nekurt naujos temos, paklausiu cia. Pas mane ta pati problema del purtymo - pradeda purtyt prie ~80 km/h spustelejus stabdzius (atleidus vistiek purto) arba nuo kelio nelygumu ir nustoja tik sumazinus greiti iki ~60 km/h. Galvojau, kad del kreivu stabdziu disku, pratekinau - nepadejo, stabdziai neuzstrige. Cia radau, kad gali but del vairo demferio. Kiek supratau, jis atrodo kaip amortizatorius ir tvirnasi prie tilto ir skersines traukes . Bet reikalas toks, kad pas mane tokio nera. Ziurejau pagal WJ service manual'us - lyg ir turetu but... ZJ modelis pagal service manual'us irgi toki dalyka turi. Gal kas zino, ar buvo tokiu WJ modifikaciju be demferio? Auto JGC WJ 1999 m. (1998-10 nuo konvejerio) 4.0L, 5 padeciu razdatke.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.