Pereiti prie turinio

miskinis1961

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Varėnos raj.
  • Pomėgiai
    medžioklė.

miskinis1961's Achievements

0

Reputacija

  1. kas gali patarti kur yra OPEL frontera B 2004 salono oro filtras ir kaip jį pakeisti
  2. tikrai suintrigavai jei galima plačiau apie tai nes ne vienam tai pravers.
  3. būtinai įdėsiu,išbandžiau važiavimą viskas liuks mašina kietesnė, gal kiek jaučiasi šoninis svyravimas ir amortizatorių eigos trūkumas ,bet manau viskas išsprendžiama.
  4. Ar susiradai ir jei radai tai kur nes ir mano B -ės kotai padribęs galas
  5. o kaip tas šarnyras persistato juk jis yra kūginis .Na va šiandien pabandžiau paaukštinti savo frontera B,ir rezultatu patenkintas.Naudojau opel moterej spyruokles.Į galą spyruokles o priekį tarcionais viskas liuks. Tik nepirkit senų nes šrote už 2 "geras" spyruokles paprašė 70 pinigų o parduotuvėje už 2 su visom nuolaidom sumokėjau 71,4 .Dėkoju KLEVUI už patarimus.
  6. Taip ir bus juk čia susirenka vyrai su ginklais ir nori laiką praleisti ramiai.Ba dabartiniai medžiotojai pinigų turi daug ir jei sklaidosi lyg sėkmė nuo to priklausytų.O yra kitas gan nemalonus dalykėlis kai naujokas dar neapšilęs kojų o jau pradeda savo chebra rikti.
  7. Pas mane fronteroje įdėta radija "RADIO-TELEFON CCRT 700" gal kas turite lietuvišką instrukciją kaip ją nustatyti .nes dabar jinai taip išeina kad pati nusistato,
  8. Nutiko šiandien keistas dalykas važiuojant slidžiu keliu stipriau paspaudžiau stabdžius ir ką jūs galvojat abs dirba.Tai likau nesupratęs kas tam abs yra meistras sakė kad sugedęs o jis dirba. Nors jis anksčiau tikrai neveikė.Kas čia per keistenybė.
  9. Ačiū.už patarimą bandysiu skambinti .
  10. Norėčiau sužinoti gal kas yra su tuo susidūręs ir jau kažką išbandęs,nes iš manęs konstruktorius nekoks ir kitas reikalas nelabai turiu tam sąlygas ir laiko.
  11. Kokia jo kaina ir neaišku kiek jis laikys, o nauju sakė nebetiekia.Mašina - Frontera 2000m
  12. Sugedo abs.Nuvykus pas meistrą gedimą labai greit nustatė sugedęs priekinio kairio rato daviklis.Čia ir prasidėjo linksmoji dalis kur nesikreipiau visur atsakymas tas pats NĖRA. Gal kas galit patart kaip šitą problema išspręst. P.S. problema buvo bandyta spręst išimant iš skydelio lemputė aišku kas tą darė nežinau,aš su šia beda jau pirkau.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.