Pereiti prie turinio

Mortal

Nariai
  • Pranešimai

    1.698
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    6

Mortal paskutinį kartą laimėjo Sausio 10 2021

Mortal patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Kontaktai

  • Skype
    citrinas.

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipeda

Paskutiniai lankytojai

3.304 profilio peržiūros

Mortal's Achievements

7

Reputacija

  1. Matau, dirželius laidų pakeitei iš juodų į baltus
  2. Turiu, bet sveria nemažai. per el.paštą nepraeis. Gal per kokį Google disc tau perduoti?
  3. Kondicionieriaus siurblį gali sėkmingai paversti kompresoriumi. Naudingas daiktas bekelėje.
  4. Mano subjektyvia nuomone, tai mažai tikėtina - nelabai yra priežasčių ten lįsti. Jei tai būtų koks kovinis visureigis (tipo Land Cruiser, ar Patrol) tai būtų labiau tikėtina - kažkur užbrido giliai, sulaužė, po to remontavo iš to kas po ranka pasitaikė... O čia lyg ir ne tas modelis, kuriais braido. Manau, didesnė tikimybė, kad keičiant guolius kažką ne taip arba ne iki galo padarė. Nebuvo kilusi tokia mintis į Jeep atstovybę nuvežti mašiną? Ten vis tiek kolektyvas bus apmokytas ir įrankius, bei detales tinkamas turės.
  5. O gal ne tilto kito reikėtų ieškoti, o meistrų kitų? Kažkaip neįtikinamai skamba "nelygiai kabinasi"... Gal tiesiog suvesti normaliai porą reikia.
  6. Blogas daviklis, arba laidas palūžęs.
  7. Na, šitas kronšteinas ne tik razdatkę prilaiko, bet ir kėbului standumo duoda. 5mm folija kažin ar geras pasirinkimas.
  8. Laidukus tampyti ir junginėti yra savotiška meditacija, panašiai kaip mandalas iš kruopų daryti, ar rūpintojėlius drožti, tik šita meditacija kur kas prasmingesnė, nes turi apčiuopiamą naudą. Dėl bambos kasymo, tai kažin, ar pavyktų ramiai pakasyti tiek laiko - iškruštų smegenis boba apie savo poreikius tiek, kad po kelių vakarų norėtum eiti laidukus junginėti
  9. Būtent, Klevai, apie metalines pompas ėjo kalba, ir niekur neminėta, kad tas metalas yra plienas. Pompos būna labai įvairios: priklausomai nuo gamintojo, klasės ir t.t. Kažkada, kai sau rinkausi buvau išsiaiškinęs visus niuansus. Labiausiai nustebino Karcher - skirtingai nei senuosiuose modeliuose, naujieji net ir top segmento (išskyrus PRO seriją) yra su plastmasinėmis pompomis. Tuo tarpu Nilfisk tik pats pigiausias aparatas turėjo plastikinę pompą. Visi kiti modeliai buvo su metalinėmis pompomis, o top segmento dar ir su 2 keraminiais stumokliais.
  10. Ne visų Nilfisk modelių pompos metalinės. Ten kaip modelis, taip skirtinga istorija. Būna korpusas metalinis, stumokliukas plastikinis. Bet kaip sakei - jei kas ir suges, ar tiesiog sudils, jokių problemų gauti atsarginę dalį. P.S. pagal sandarą Nilfisk rimčiausias gamintojas. Karcher rūko pavėsyje.
  11. O dar jei kas nors nutiktų "pralekiant savo malonumui", renginio organizatorius turėtų krūvą reikalų.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.