Pereiti prie turinio

vidas uogintas

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Moletai
  • Pomėgiai
    Adrenalinas

vidas uogintas's Achievements

0

Reputacija

  1. Aš tau galiu atsakyti, kiek saugos. Kol mergaitė atsiras pas Stankūnaitę, o tada įsodins į transporterį su temdytais langiukais, geriausiu atveju išveš į užsienį, bet didžiausia tikimybė, kad bus nelaimingas atsitikimas. Kam tų liūdininkų? Štai ir pasaka baigta.
  2. Turėjau 2005 su triptroniku, ir trasoje kai reikdavo staigaus pagreitėjimo tik su juo ir dirbdavau, tikrai veiksminga, nes automatomato padėtyje kai dėdavau ant gazo ji pradėdavo baubt kaip skerdžiama o tik po to perjunkdavo pavarą. Ekonomijos atžvilgiu, kada būna ilgesnes įkalnės, triptroniko padėtyje ne taip greitai persijunge į žemesne pavarą o 3.5 benzo jėgos visai pakanka. Čia paskaičiau, kad pas jus duju ryja po 20 ar daugiau, tai aš tilpdavau į 17. Tiesa pas mane ant tiltu perjungimo buvo 2wdx4wdir4low.
  3. Bet ar reikia visai Lietuvėlei pasakot, kad tau labai grėblis patinka.
  4. Pasidarei šiūpelį tai sniegas išsigando ir nutirpo. :D
  5. Na šiaip gerai vaikinas masto, bet gyvenimas tai mėsmalė ir ramius, bei gerus labai greitai sumala. Norėčiau pamatyti jo rąšinuką kai jam bus 30.
  6. Na ir kam rekti. Pats rasai 50+50 tokiu budu,lisdamas be eiles, dar toms 2 prie kavos ir sausainiu padedi. O galejai jas ant blakstienu pastatyti, kad atliktu savo funkcijas. Tai kam gaileti tu zmogeliu, nes tu pats asmeniskai dar jiems eile prailginai.
  7. Nera ir tas jaunimas toks blogas.Savaitgali sedejom, klasioku susitikimas buvo.Prisiminem kiek visokiu nesamoniu pridirbom. Vienas dabar profesorius, o desimta klase su dviem saibom baige. Manau su metais fazes automatiskai susireguliuoja, kam skirta.
  8. Šitam visam reikaliuke, yra dar vienas niuansas. Kol negalima bus statyti,ar parduoti užsieniečiams (tarp kitko šito irgi neleido) tol žemės bus bevertės valdininkai naudodamiesi krize, veltui susipirks žemes.Didelis pelnas visada skatina daryti aferas "negražinti,ar persikelti į geresnes vietas". O vėliau pakoregave įstatymus, tame tarpe ir teisę pirkti užsieniečiams, pardavinės maždauk iki 20 kartu ar dar brangiau, bei ramiu veidu per telika pasakos "šiuo metu tokios kainos aš gi nekaltas".Tada bus ir namai,ir tvoros iki vandens.Taip,kad čia galima rėkauti, cypauti, tai kas gali atnešti didelius pinigus, neliks nepastebėta,na jau tikrai nepaliks tiems, kurie nori gamta grožėtis į ją asmeniškai neidėja nei cento.Reikalaudami išskirtiniu teisiu gausite visiškai priešinga varianta, nepatinka servitutai uždraus visai.Čia kaip toje pasakoje apie suskiluse gelda. Pas užsieniečius nuosavybė šventas daiktas.Pasižiurėkit kaip sėkmingai pas mus kiaules augina, mes srutose maudomės, o jie sau ramiai valgo mėsą. Rėkė daug, o kas pasikeitė.
  9. Nesiginsiu buvau savo laiku ir aš spermatozoidas. Tu asile galvoji, kad tik tavo seneliai ir tėvai sibire iškylavo. Taigi tu ,nevykėli, užuojautos vietoje pradedi į šuns dienas dėti. Labai norėčiau pasižiūrėti į tave, kurioj tu pusėj būtum jeigu tie 20 ha būtu nedingę?Tada garantuoju, kad žodelis MŪSU taptu MANO.
  10. Jūs labai plakate į vieną ta žodeli MŪSU, jis labai socializmu atsiduoda.Yra dvi grupės paveldėtojai ir grobuonys.Dar tavo tėvas spermatozoidu nebuvo, aš jau nekalbu apie tave asmeniškai, tu tuo laiku net sapnuose nebuvai, daugelis pakrančiu buvo NUOSAVOS.
  11. Tie 5 metrai ar daugiau nėra valstybės žemė,jeigu kam nors asmeniškai priklauso .Tai privati žemė, kurioje yra tam tikri servitutai.Žmonės dažnai dėl šito klysta,bei pyksta.Asmeniškai mano atveju servitutas yra 10m. ir nuosavybės dokumentuose parašyta,kad aš turiu leisti PRAEITI ežero pakrante tretiems asmenims,tai jums,gėrėkitės vaikštinėkit raižykite ežerą skersai, ar išilgai. Tačiau tai nesuteikia jums teisės, tuose 10metru daryti ką norite,be sąvininko leidimo.O apsitverti įstatymai irgi leidžia, jeigu tu augini gyvūnus pvz:stirnas.Taip, kad pamatys tas tavo "padugnė" kaip lenteles lupinėji, nufilmuos ir žiūrėk jau turi finansinių sunkumų.
  12. Tu savo poema pradedi kaip tikras daugiabučio gyventojas, teigi, kad nori praeiti, bet pasirodo nori privažiuoti. Rėkauji, kad savininkai važinės po miškus ir tau neleis nors ir dabar jau to daryti negalima. Niekas nedraudžia eiti, tam ir yra servitutai sugalvoti, tačiau tai neduoda teisės kurti laužus, šiukšlinti, šikti po krūmais. Bio tualeto gi neatsitempi su savimi.Savo norus vistiek turi derinti su sąvininkais. Žodžiai Privati valda ir valstybinis tarpusavyje nedera. Yra arba tas, arba kitas.
  13. Jūs man parodykite vokietį, kuris atvažiuoja ant prišikto ežero kranto papoilsiauti, būtent visi važiuoja, tik kur nulaižyta ir nušienauta.Gyvenu jau daug metų, ant ežero kranto,bet vaizdzialis man, vis dar super. Su pagarba "Pižonas".
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.