Pereiti prie turinio

Skrynia

Nariai
  • Pranešimai

    403
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

Skrynia paskutinį kartą laimėjo Sausio 8 2011

Skrynia patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Kontaktai

  • Skype
    virgunia57

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius, Vilkpėdės bazė, dėžių meistras.
  • Pomėgiai
    Balos,durpynai,karjerai,bebrynai,biski kompiuteris,meistravoti visa kas juda,padainuoti su gera chebra,geri anekdotai,dalintis savo didele patirtim atoremonte.

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Skrynia's Achievements

3

Reputacija

  1. Gegužėj pirktas, atvežtas iš Tauragės raj. Nesupuvęs, su elektra buvo problemų. Baigiu sutvarkyt, kitą savaitę-apžiūron. Yra ir apvirtęs jo brolis-donoras, be jo būčiau prapuolęs.
  2. ziurekit facebocke, ten paprasciau Virgis Petkevicius
  3. Vieną pats keliu iš lavonų, kitas-aukcionas-išparduodu, kas man nepravers, Kengūratnikas,užpakaliniai žibintai-ne muliažas, vienas pagaidintas.
  4. Rebiatai, yra tema. Chlaman buvau paberes rocky, surinkau,vazioja-duok man sveikatos. OBER AUTO-TRAKTORIUS, NEUZMUSAMAS.nusipirkaU du-sitas monsttras-man tarnaus kos padvesiu.
  5. reikalinga isorine rockio granata 26x23.
  6. Pirkciau Rockio pavaru dezes dangti, gali but aplauzytas, bet su begiu perjungimo sakutemis, arba visa pagaidinta deze, razdatkes nereikia. Siulikit variantus .
  7. Vakar vakare mano kolega vazinejosi miske palei Bukiskes ir miske uzlipo ant saknies ir nuslydo i traktoriaus ar miskovezio vezes, Bandem islupt su Passatu, bet smarves neuzteko. Uzrakinom ir palikom prasidurine iki 24 val. Cebra, padekit iskarciavot ta berazumi.Tel.-86 286 2234 Žydrunas. Arba mano-86 05 11 732 -Skrynia-Virgis. !!!!!!!
  8. Po šito samachodo kapotu bus virš 600 arklių. Ruošiamas dragui, varomas etanoliu. Kažkada buvo VW-polovykas.
  9. Nemyžčiok, turiu nuo UAZ-o kelis komplektus, ir jeigu esi ne tinginys, išvažiusii su nauju bronevyku iš mūsų bunkerio.
  10. Remontuoju senai , pats tris patrolus paskandinau. Esu beveik pensinkas-duodu žinių nemokamai
  11. visos mintys vertos dėmesio, projektas atidedamas, dachera darbo čia vietoj atsirado.
  12. Rebiatai lankiau ligoninėse dastojnus dalyvius forumo,pats ne gnyda,bet pasitaiko-ne šventi esam-bet kad visa komanda- nachuj nusiūstų- apart Selektų, Rimšų,-eikit dainų dainuot,Bambonams ir Mickeviciams padėka už pasidomėjimą, kaip tas nusilakęs SKRYNIA gyvas,Dar savo pastoviems Dariuj-JEEP,Sandrai,Mantuj- Viskas išlaikyta, ir visi kit gnydos eina dainų dainuot- laisvas frajeris- ant kol kas mazu ratu, bet Bambonas,mano draugelis-ne psžadukas.
  13. :unsure:/> :lol:/> :pig:/> :girtas:/> Sveikinu visus dastojnus pagraniecus,ne achlamonus,prisivogusius, sėkmės visame kame-švari sąžinė- ramus miegas.Visiems jums linki Medininkų pamainos vadas Virginijus Petkevičius. Visus savo kareivėlius išsaugojau, nesuluptus, nepašaudytus.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.