Pereiti prie turinio

metraz

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Šilutė

metraz's Achievements

0

Reputacija

  1. prie to pacio noreciau paklaust, koks TLC 80 tinkanciu ratlankui tvirtinimo tasku atstumas?
  2. ar parduodi? kiek uz ta vientisa ir kiek uz ta kur cdc jungiasi? ar ten toyota originalus?
  3. meginsiu lauzyne paieskot, bet itariu nieko doro ten nerasiu... jeigu ka reiks bandyt pritaikyt becker'i koki. sitie magai daug kur eina originaliai ir savo kaina atgroja. jeigu kas rastume kokios info apie originalias TLC 80 audio, meskit cia info.
  4. Gal kas galetu pasakyti kokio modelio magnetola eina originaliai TLC 80 "90m. VX? Pas mus yra originalus CD cheindzeris, ir noretusi prie jo priderinti originalu maga. Ar gali buti, kad i si modeli ejo origanus subas, nes yra 5 skyles kolonelems?Dekingas uz info.
  5. dauguma daliu, kaip miejo, eina nuo Isuzu Trooper, ten variklis vaziuokle, o vat kebulo dalis tai turbut tektu is statu uzsakinet. :roll: p.s. kaip ten bebutu sito prkino atsisakem. ieskosim kokio gero Jeep cheerokie, arba patrulio nesurudijusio, ten bent sernas bagazineje telpa...
  6. Buvau Palangoj apziureti parduodamo Isuzu Vehi Cross. Skelbimas yra autopliuse. Su situo modeliu is arti susiduriau pirma karta ir likau nusivyles. Bendrus minusus galeciau izvelti tame, kad salone mazai vietos, gale telpa tik 2 zmones, maza bagazine. Likau nusivyles 3.5L (USA, o japoniskas buna 3.2L) varikliu. Jis daugiau ryja benzino negu traukia. Pasak pardavejo 100 km apie 10 - 18 L ima. Realybej aisku dar daugiau gali but jau nekalbant, kad jis duju sunaudotu daugiau Apie nemenkas degalu sanaudas byloja ir 95 L benzino bakas... Bandytame modelyje buvo sumontuota taskine duju iranga, del jos darbo priekaistu neturiu. Bet bagazineje esantis balionas uzima daug vietos, todel vezt koki krovini galima tik nuvertus galines sedynes... Pasak pardavejo svelniai jungianti pavaras automatine pavaru deze veike ne itin sklandziai. Jis matyt nezino ka reiskia svelniai pavaras jungianti automat deze... Del trumpos ratu bazes ir R18 asfaltiniu padangu dzipas vaziuojant sokinejo nuo asfalto nelygumu, o nuvaziave nuo kelio pasivazinet po pievas maneme, kad su sveikais sprandais negrysime. Na galbut si dzipa verta pirkti del isskirtinio dizaino, kuris anskciau ar veliau taptu iprastas... Sis dzipas skirtas entuziastams, kuriems isvardinti minusai netrukdo tureti svajoniu auto ir galbut kokioms lenktynesm, nes jis vairuojamas kaip koks bagis. P.S. Bandytasis modelis turejo perdazyta kapota, to neneige ir pardavejas, aplink masina esancios plasmases pablukusios, galiniame dangtyje randasi rudeles, salonas tvarkingas, bet jau yra odos itrukimu, uzkurus salta varikli is gluso melynas dumas pasirode, jis buvo ir tada kai mynem tapke iki galo... Privalumai tai originali audio su CD keitikliu, kondicionierius, elektra. Tikiuosi kazkam sutaupiau laiko. Jiegu kur suklydau prasau mane pataisykit.
  7. as ta Isuzu vehi cross maciau gyvai viena Klaipedoje ir viena Telsiuose tai taip ispudingai atrodo. na ir su tuo 3.5 varikliu manau jie neblogai vaziuot turetu.
  8. Gal kas galit papasakot kas per vienas tas isuzu vehi cross? is paziuros toks nieko dzipukas, autopliuse yra pora variantu. ka apie juos galetumet pasakyt? gal kokios info lietuviskai turit? ieskojau intike, bet lt kalaba nieko doro neradau. aciu
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.