Pereiti prie turinio

DariusD

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    dariuseyka

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas/Garliava
  • Pomėgiai
    auto + aviacija

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

DariusD's Achievements

0

Reputacija

  1. Taip info radau ir zinau, mane labiau domina realus vertinimo procesas, nes telefonu paklausus kriterijus suzinojau kad automobilis turi buti +- orginalus, ok tarkim pas mane UAZ su kariniais tiltais tai cia org.ar ne, nes su modifikacija UAZ 469 manau visi su civiliniais tiltais buvo. O gal tie ekspertai ne neatskiria kas yra kas, o gal tai nera esminis dalykas nes tiltai ne kokio patrulio o uaz ir to gana? Tad tokius dalykus butu smagu suzinoti pries sumokant 150eur. Latvijoj berods isvis stoja toks procesas, ir ten ne tik sena auto turi but bet ir kazkuo ypatinga, tarkim buvusi prezidento auto.... Del naudojimo kasdienems reikmems, taip cia idomus dalykas, neivertinau sito. Idomu gal kas forume turi tokiu auto ir gali pakomentuoti, ar tikrai tik i meetus vaziuoja, kaip draudimai, policija?
  2. Sveiki, gal kas dare ekspertize del pripazinimo uaz istorine transporto priemone? Niuansai? Kiek domejausi retromobile klubas atsakingas uz tai. 1. Gal kas turi paskolinti orginalius uaz ratus, t.y. padangas su ratlankiais. Pliusas aplink Kauna.
  3. Na dar pratesiu darbus. Emiausi kitokio metodo: ne tempti uz tento galu o galini lanka atitraukiau maksimaliai atgal tada suveriau visas kilpas ir visa diena drekinau ir "masažavau" slapia tenta ir vakarop pavyko dar siek tiek galini lanka link savo vietos pastumt. Ikeliu foto kaip atrode kai lankas buvo atitrauktas, kiek pavyko paskui pastumt - raudona linija (foto nebus nes tamsu jau buvo), ir melyna - kiek dar reikes. Nuo pirminio varianto pavyko puse. Seip kol slapias jis minkosi ir minskteja atsilaisvina, kazin ar dziudamas neplis nafik.... dar pakartosiu foto kuriu remo detaliu siai dienai man reikia, tinka nuo 85m. Iki tol remas buvo plonas jo dalis trumpesne toj vietoj, man netinka.
  4. Na deja tenka sugryzti prie sios temos. Bandziau susirinkti rema tentui ir susiduriau su tuo kad skiriasi ilgiai isilginiu vamzdziu taip pat ir vietos kur ploksteles lenktos statosi. p.s. gavau visa rema bet jis plonesnis ir prie kebulo ne prisisuka kaip maniskiam o isistato tipo, senesnio uaz'o. Toliau esme, kad to tento niekaip negaliu uztempt.... net siules braska bet xui neina iki galo.... Pagooglinau radau uazbukoj chebra sneka kad gali skirtis tentai naujam ir senam remui ar teisybe nesuprasi.... imesiu nuoroda temos gal kam idomu irgi bus: http://forum.uazbuka.ru/showthread.php?t=180391 man kaip ir temos autoriui niekaip neina tento uzdet lieka nedaug, bet ant galiniu kilpu neuzsideda.... sakau gal ne tik suslapint bet ir kokiu muilu suminkstint itrint.... jau nebesugalvoju... pridesiu kelias remo nuotraukas, o del tento, manau galini lanka perkelsiu arciau sedyniu, bent laikinai kad butu galima vaziuot.... O jei kas turi kokiu minciu, labai butu idomu. Beje gal vertetu pasiskolint kita tenta ir pabandyt uzmaut ir butu aisku kas ir kaip.... zodziu jau nervai nelaiko....
  5. Va kazkodel ir man pasirode kad reiktu sudrekinti, bet pamaniau geriau pasiklausinesiu
  6. Patarkit kaip teisingai uzdeti tenta, t.y. jis naujas ir gan kietas, sunkiai tempiasi. Gale foto matosi iki kilpu truksta kokia 10 cm
  7. Nekuriant naujos temos... pas mane plastikinis stogas taciau knieti pasikeist i tenta, man geriau atrodo patogumo siuo atveju nevertinkim. Koki rinktis tie gumuoti lytagroj kur ir pan. man nelabai noretusi kazko panasaus i orginala ar imanoma gauti? Turiu minti pilka ar gelsva manau suprantat apie ka as.
  8. reiks traliuko... tiek toli neissedesiu uz uaz'o vairo
  9. Na su organizavimu man sunkiai nes neesu buves nei vienam 4x4 suvaziavime bet pagelbeti galeciau tikrai, butu puiki proga sudalyvauti su savo uaz'u kad ir kur bebutu nes po remonto jau du metai kaip purvo ar bendraminciu nemateme... taigi jei tema vystysis as dalyvauju. Man tinka Liepos men. bet seip prisitaikyciau prie daugumos.
  10. Pasidalink patirtim paskui, as irgi brestu siam projektui...
  11. neradau tokios temos uazbukos forume kaip jie raso... seip idomu aisku, tik kazin koks resursas tokio patobulinimo.
  12. kai ieskojau uaz'o dziaugiausi kad su kariskais tiltais radau, mat visokiuose saituose prisikaiciau kad jie zashib..s, o finale issiaiskinu kad jie ne neblokuoti tik mitas, dabar pradedu manyt kad kolchoziniai su blokiruotemis vistik geriau ... o dar plius su dalim kazkokios amzinos mistikos...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.