Pereiti prie turinio

Saulius TLC

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

774 profilio peržiūros

Saulius TLC's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, Gal kas zino kaip TLC70 galinius bugninius stabdzius pakeisti i diskinius. Ar nuo kazko tinka, ar burti reikia, ar niekaip? Laukiu patarimu. Aciu.
  2. Kaip pirsu i aki. Turbut as irgi. Nebeturiu nei laiko, nei noro pastoviai aiskintis su update'ais. As jau ir kompu praktiskai nebesinaudoju, kai isijungiu updeitinasi puse valandos, kai isjungiu, vel tas pats. Trenkciau i siena, bet foto ir video gaila, dar dings. Tai ir guli kampe. Ir kam taisyti, kas nesugede...
  3. Sveiki, Kaip atstatyti sena forumo dizaina? Sito negaliu pernesti, visiska nesamone (nepriimkit asmeniskai). Informatyvumo nulis, kazkoks informacijos kratinys nevykes. Senam viskas aiskiai, graziai isdestyta buvo.
  4. Sveiki, gal kas minciu turit ar schema, kaip pajungti teisingai. 2LT jau pardaviau, tai negaliu pasiziureti, kaip ten tiksliai buvo, ten per dvi reles pakaitinimas 12V, po to 6V paduoda i zvakes, ir protelis kazkoks su kruva laidu po bardacioku. O 1KZ protelio neturiu, tai nesuvedu galu. Gal kas ka zinote patarti. Aciu.
  5. Geras renginys, geras oras, garas dienos praleidimas... Aciu organizatoriams..
  6. Sveiki. Ar nereikes kazkur vaziuoti mokamais keliais? Jeigu taip, prasau praneskite, kad susimoketi uz kelius N1 kategorijai. Aciu.
  7. Suniui dokumentus susitvarkyk ir kazkoki skiepa stebuklinga reikia padaryti ir po menesio patikrint ar imuniteta igavo, gauti popierka ir tik tada ileis atgal i EU (is EU isleis. Mes taip nenuvaziavom i Albanija, tik pries savaite iki keliones suzinojom, tai teko apsiriboti Kroatija. Pasidomek veterinarijoj. Sekmes.
  8. Nu jooo... Zetex pati ta firma, kad dar skirtinga suda gamintu abiem pusem. Nusisuk visus ratus ir sustatyk viena prie kito, kad outside butu visu vienoje puseje ir paziurek ar skiriasi... Issilavinimas didziuose miestuose ir kitur tikrai turi skirtumu.... O paskui dar sako, man nesiseka. Tai kur ten seksis, jeigu varztu truksta (ne ratuose). Oi gerai palinksminot pries miega... Sekmes. P.S. girdejau buna ir diskai skirtingu pusiu. Eikit apziurekit, gal pas jus sumontuoti atvirksciai...
  9. Normaliai, man smeliuoti ir dazyti 150€ gavosi. Tada movilio su nigrolu dar 6kg i vidu supurskiau. Tai cinkuoti pigiau. As galvojau, kad uz cinkavima gerokai brangiau kainuos. Sekmes darbuose..
  10. Gal ir taip, reiskia kokybe priklauso tik nuo teisingo ir atsakingo proceso darbo metu. Jei ne paslaptis kiek kainavo darbai (nusmeliuoti, nucinkuoti).
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.