Pereiti prie turinio

robs

Nariai
  • Pranešimai

    51
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    rezatrob@gmail.com

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    utena-saldutiskis
  • Pomėgiai
    gylios pomegiu pajieskos rezultatu nedave

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

robs's Achievements

0

Reputacija

  1. gal problema prietaisu skydeli,tiesiog rodykle nukrenta\gal kontaktas blogas\geriausiai pajungti papildoma temp. davykli ir sutikrint rodmenis.jei rodmenys sutampa problema ieskoti ratu\pats isvardynai\.
  2. Aidasdav paminejo panaro traukes. ar gumos ar pats metalas nusitrynes \igaves elipses forma\,demferis veikia tik kaip amortizatorius per nelygumus,kad vairas ranku netrankytu.jei pakaba tvarkynga galima ir be demferio vazinet. o gali but ,kad kiekvienas mazgas turi po nedideli lifta ir pasekoje krato vaira.reik perziuret viska. sekmes.atrasyk kas buvo netvarkoj.
  3. maciau tokia pardavime tik juoda, apie 4m atgal,svieziai atvaryta.reiskia su dok. viskas ok.
  4. lygtai,palei desine priekinio keleivio koja \stoikej\,ten nuimi absivke.
  5. http://www.autowelt.ru/catalog_motor_1274.html ar tiesiog-www.autowelt.ru japoniskom ir europietiskom auto
  6. tik nesijuokit,o trumpai patarkit.kokia navigacija rekomenduotumet i auto,kad butu LT keliu zemelapiai,miestu zemelapiai ,ir kokios lenkijos tokie pat zemelapiai.kad butu patogus naudoti \kainos ir kokybes santykis\ nusibodo popieryniai zemelapiai.\ ir is kur ir ka reik atsisiusti. is anksto dekingas.tik parasykit konkreciai, a tai man su naujom technologijom ne kas.
  7. o gal viskas paprasciau,nera gero kontakto rel. fiskese,ar laidelis kur prasitrynes. jei kompas tai ant platos pamatysi pasvilyma. jei siltas varyklis uzgesta,pyla salta vandeni ant siurblio\atvesinimui\po to jei kuriasi gerai tai plundz.por. problema.jei ne,tai elektronika,ten jau reik eiti is eiles-reles,kontaktai,laidai,paskiausiai kompas. a,dar ant varyklio bloko sono kokia tai rele,berods prie starterio,ten kai isila varyklis ji ka tai daro,gal ji kalta.bet cia as galiu but netikslus,pas mane be elektronikos.-sekmes.
  8. https://www.land-cruiser.ru/index.php?/forum/50-tech-voprosy-landcruiser del visa ko parasiau foruma,jei reiks.
  9. o ar 78-m neismeta gedimo\ kuri galima nuskaityti\?
  10. jei moki rusu k.paziurek ju forume,ten pagrinde 78 su 3.0varikliais,dar ten yra vienas-dyzelmaster-jis yra daug prirases apie siurbliu bedas,jei neskubu susirinksi visa infa,o tada ir pas meistra.
  11. rusu forume daug infos apie tai.,ka ir kaip konkreciai.
  12. smagu ,kad atsiskaitai,ir dar viena senute musu gretuose!!!!
  13. zibala tikriausiai aviacini ar ir lempinis tiktu? o jei benzo litriuka,o pravarius is kart dyzelio dapylt?kuro siurblio varzteli prisukt ,o oro filtra galima aplamai isimt pravarymui\kur uz kampo\
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.