Pereiti prie turinio

Prašau patarimo


Rekomenduojami pranešimai

  • po 1 mėnesio...
  • Atsakymus 64
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Prie to pacio.Tikriausiai sis klausimas labiausiai skirtas "SUBARU LT"pardavus savo Jimny zvalgausi i subarika,tai galvoju paklausiu zmogaus kuris ne tik mates si auto is toli,bet yra ir ciupinejas.Na negaliu as sau leisti desimtimis tukstanciu,bet manau smagiam vaziavimui ir nebutina.Tai noreciau suzinoti kuris is subaru varikliukas patikimiausias,kuris modeliukas ir i ka labiausiai reikia atkreipti demesi perkant.Aciu uz nuomone...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Subaru legacy su 2.2 varikliu. Dabar pas mene uzdeti didesni ratai, tai ramiai vaziuojant duju 12L/100Km nereik. Jei zadi tampyt 3tonu priekabas, ar seip jei truks variklio galingumo naudojant paletintoja, galima isidet legacy 1.8 deze. Ji letesne. O seip tai vaziuokles dazniausiai buna normalios, tik va buna kartais kad centrinis difas uzdrostas ir visiskai nebeblokuoja. Tai tada kai gerai uzsedi bevaro tik 1 ratas. Tai patikrint nesunku, vienas budas gerai uzsest :rolleyes: , kitas, pakelt 1 rata ir sukt su laisvu begiu. Tai ratas turi suktis pakankamai sunkiai, o jei dar pakelta ant lygios vietos, tai sukant ta pakelta rata, kiti ratai gali pradet stumpt masina. Del kebulo papuvimo, tai is pirmo zvilgsnio gali atrodyti labai supuvis, sparne dideles skyles ir tt. bet pats kebulas dar gali buti labai geras.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gale slangeles iseina jau ne is cenrtu, o is amortiko sono, seip geriausia pasilenk ir paziuret, ar spiruokle, ar guma, tada jau busi garantuotas. Beto, viduj turi but miktukas, HEIGHT. Kuri paspaudus isijungia kompresorius ir masina susikelia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zodziu viskas aisku kaip neuzsiraut ant pneumo pagabos,nes kilstels subaruka turbut noresis :)

Seip jei orinei amortikai tvarkingi tada viskas ok, Ziema susikeli ir varai per pusnis kaip su sukeltu. O va jei jie prades gribaut, galesi susidet foriko amortikus su visom spiruokle. Tada ir masina paliks susikelus nededant sukeleju, ir ratus daug didesnius galesi det.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.