Pereiti prie turinio

Pajero 3 3,2 DI-D EGR problema


donnce

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Turiu problema su EGR 2002 m pajero 3,2 DID. Kas galit pasakyt ar veikia EGR? Uzkurtam varikliui atjungiau EGR voztuvo fiske bet variklio darbas nepasikeite jokio skirtumo ar prijungta fiske ar ne. Tai kaip suprantu reiskia mires EGR`as? Bet dar vienas niuansas yra prisegu foto. Stovi du vamzdeliai kaip suprantu ten yra kazkoks ausintuvas bet jis atjungtas taip turi but ar ne? Kai duodi ant laisvu daug apsuku tai verziasi dumai ne tik is duslintuvo bet ir is sio vamzdelio kuris pavaizduotas nuotraukoje. Gal kas patars kaip elgtis toliau?

post-2494-1271932318787_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

EGR dalykas hitras ar jis veikia pagazaves nelabai suprasi. Reikia jungti kompa ir tai nekėkvienas rodo (jei klaidų nemeta), Ką gali EGR'ui gero padaryti - tai nuimti ir išplauti padeda 50% bet čia tada kai klaidas meta. Tas vamzdelis nuo aušintuvo tai jau įdomu; ar nedus ten kas atjungta ir užglušinta (ant pardavimo)

Tu surask kitą tokį matorą (ar kokį protingą Manuala) ir pasižiurėk kas ir kur ištikro turi būti prijungta. Aš tavo vietoje pradėčiau nuo to.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ziurejau srote motora tai ten kaip ir ausinimas padarytas. Is vienos ir is kitos puses slangutes uzmautos tai kaip supratau tai ten atausina nesudegusias dujas ir per EGR grazina atgal degint. O pas mane tu slangu nera. O dumas per ten varo tai gal viduj kas pradege ir pucia per kokia skyle. EGR buvau isvales po 1500 km vel tas pats. Gal cia reikia isvalyt visa kolektoriu nuo tu suodziu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.