Pereiti prie turinio

MP II rėmas


G3d4z

Rekomenduojami pranešimai

Bandau išsirinkti MP II ilgąjį, bet kolkas nelebai sekasi, peržiūrėti 4 variantai, bet visų rėmai supuvę. Dabar toks klausimas iškilo, ar tuos rėmus imanoma kaip nors sutvarkyti, pervirinti ar pan. ( jeigu auto atiduoda už mažesnę kainą), ir kiek toks malonumas preliminariai kainuot galėtų. Ar geriau net nežiūrėti į tuos puvėkus ir ieškoti normalaus?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Shogunai skirti anglijos rinkai tai ju remai vistiek daugumoje yra surudije. Patariu ieskoti remo grynai Pajero desniavairio, jie yra skirti japonijos rinkai ir tikrai rasi gera nesurudijusi rema, nes japonijos rinkai skirti pajero man regis buvo gaminti is kokybiskesnio metalo. As cia kalbu ne siaip sau, nes sau ieskojau desniavairio pajero ir visi kurie buvo skirti japonijos rinkai net ir 1992m gamybos auto remai graziausi ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labiausiai sukirmyje buna prie galiniu ratu,as saviski kaip pirkau tai su plaktuku visa jo rema perejau tai poto teko pavirint,ziurek ,kad ant remo numeris butu normaliai iziurimas,del japono gryno ,tai irgi kaip papuola,teko turet,tai remas irgi ne pats geriausias buvo,galeciau savo pasiulit remas perdazytas,bet kebulas reikalauja pervirinimo,ypac galines arkos,siaip sunku rasti ,kad butu be korozijos,o jei jau pasitaikis toks tai ir kaina bus atitinkamai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar slenscius apziurek pasilenkes. As turiu 1992m desniavairi pajero, tai net keista kur jis vazinejo, niekas net nesurudije, kebulo nr aiskiausiai matosi ir nieko nebuvo nei purksta nei daryta :blink: Matyt japonai anksciau labiau stengesi kebulus, remus apdirbti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.