Pereiti prie turinio

MP paskirstymo dezes (razdatkes) gedimai/tvarkymas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki noriu isigyti MP1 89m. 2.5 dizeliuka, tik vat apie dzipus taip kaip apie baleta nusimanau :D Susiradau MP1 lyg ir nieko toks, bet yra viena beda ijungus 4 susuku vaira i kuri nors sona ir pradedu vaziuoti trata ziauriai kazkas man atrodo garsas ein is vidurio (ties pavaru deze, sunku suprasti is kur ),lygtais nekabina ar nusoka kazkas... tada pabandziau i pusni ivaziuoti su 4 ijungtais sukosi tik vairuotojo priekinis ir keleivio galinis ratas, na kaip supratau kazkodel 4 nesusijungia pilnai... ijungus tik 2 vaziuoja berods normaliai... kame cia galetu buti beda ir ar brangiai kainuoja taisyti ??? beto kokios dazniausios ligos kamuoja sitas kumeles ? :) tiesa hubai yra automatiniai... ACIU uz pagalba !!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Velnias... na bet jai granata butu tai turbut kur nrs prie rato turetu buti trashkesys tas ? tiesa pasakius ten net ne traskesys o dungsi lb garsiai net masina sujuda, labiau dauzymas. Kaip suprantu razdatke stovi prie dezes ir garsas eina is kazkur ten... na praso uz ji 1600E cia jauciu biski kosmine kaina... o kodel ratai sukasi po viena ( vairuotojo priekinis ir keleivio galinis kai ijungi 4 ar su paletintoju ar be jokio skirtumo ) juk hubai kaip suprantu turetu blokuoti priekini tilta (turetu suktis abu kartu priekiniai ratai) ten hubai automatiniai tai turetu buti mygtukas kox ar jis savaime isijungia kai 4X4, o galas kaip supratau jai ne LSD reduktorius tai suka ta rata kuri jam lengviau sukti? Apskritai tu metu MP neina su blokuotu lsd ??? tiesa bandem ivaziuoti i laukus prisnigtus tai kai vaziuoji 4 ir kai jam jau sunku buna vaziuoti taip pat dauzos net ir tiesiai vaziuojant, gaunasi taip kad kai gauna apkrova atsiranda tas baisusis dauzymasis...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dungsejimo problema bus granatoi nes juk taip ir reikia tikrint granatas ijungus priekini tilta susukti vaira ir vaziuoti. garsas gali persiduoti ir iki greiciu dezes ir atrodis kad kazkas netaip su razdatke ar greiciu deze. reikia pabandyti nejungti priekinio tilto ir tada susukti vaira ir vaziuoti turetu nedungset.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Giarbemi kolegos įjungus keturis ir susukus vairą važiuoti ant kietos dangos yra griežtai nerekomenduojama nes: tų metų ir tos laidos MP neturi super selecta paskirstymo dėžės (suprask razdatkės), o yra paprasta easy selecta (kur centinis perdavimas yra pastoviai blokuotas). Todėl atliekant tokius triukus galimi nemenki nuostoliai silpniausioje perdavimo vietoje, šiuo atvėju bus grandinė. Grandinės keist nebūtina, vienas iš forumo dalyvių padarė grandinės įtempėją, kas ir kaip, reiktų pasidomėti pas jį. ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 5 metų...

Pirmam Pajero viskas labai paprasta dėl priekinio tilto jungimo, jeigu paskirstymo dėžės perjungimo svirtį įjungus į 2H padėtį vis tiek tiltas veikia, bėdos reiktų ieškoti paskirstymo dėžėje.

Na as irgi taip galvoju. Reiks megint lupt dangtelius ir ieskot problemu. Maniau gal kam buvo sitaip.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Paskaiciau cia ir turiu itarima kad pas mane irgi prasoka grandine

Vaziuojant su ijungtu prekiu letai kaip ir viskas gerai bet prie kokiu 35-40 km. Toks jausmas kad kaskur kaskas prasoka. Galvoja gal habai gali (pas mane auto) ar jei jau je pareina tai visai be prekio lieki? Kaip galima patikrint ta grandine? Ir kodel dedamas itempejas voetoi naujos grandines? Gal ju nera nauju? Gal kas neticia meistrauja vilniuje tuos itempejus?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra pirkt. Bet ne pas mus. Čia konkrečiai nuo SuperSelect razdatkės.
http://ru.aliexpress.com/item/Transfer-Case-T-F-Output-Shaft-Drive-Chain-For-Mitsubishi-Pajero-6G72-4D56-4M40-Sport-K96/1604893565.html?spm=2114.41010308.4.2.lnu1q1
Tik neaišku kaip toks kiniškas gaidys laikys. O įtempėjas yra greitas pigus ir efektyvus sprendimas, plius lieka originali grandinė.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.