romas romauskas Sukurta Gegužės 2, 2024 Dalintis Sukurta Gegužės 2, 2024 Sveiki , nusipirkau RAV4 hybrida 4x4 ir kazkaip pabandes vaziuoti pasistojo klausimas ( nes labai tūpa ta masina ) ar istemps man kateri is nuleidimo vietos upeje ??? Mano Skoda su 1,5 turbininiu varikliu traukia dvigubai geriau , Ar tie toyota hibridai visi tokie tūpi ? Ar uzteks jegos isvilkti kateriui is upes ? Kaip veiks tie 4x4 smelyje ? Gal net neverta montuoti kablio jei ana tokia tūpa ir netinkama kateriui istraukti ???? Koki tada auto pirkti ? Aciu uz nuomones Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
GiedriusZ Atrašyta Gegužės 4, 2024 Dalintis Atrašyta Gegužės 4, 2024 2024-05-02 23:19, romas romauskas parašė: Sveiki , nusipirkau RAV4 hybrida 4x4 ir kazkaip pabandes vaziuoti pasistojo klausimas ( nes labai tūpa ta masina ) ar istemps man kateri is nuleidimo vietos upeje ??? Mano Skoda su 1,5 turbininiu varikliu traukia dvigubai geriau , Ar tie toyota hibridai visi tokie tūpi ? Ar uzteks jegos isvilkti kateriui is upes ? Kaip veiks tie 4x4 smelyje ? Gal net neverta montuoti kablio jei ana tokia tūpa ir netinkama kateriui istraukti ???? Koki tada auto pirkti ? Aciu uz nuomones Na čia galėtų pasakyti tik tie kas tampo su tokai mašina katerisu :). neaišku ar čia bus tokių. O šiaip upės krantas ir smėlis įvairiose situacijose gali būti skirtingas. O ir neparašėt kiek tas kateris sveria. Šiaip jeigu škoda susitvarkydavo tai ir RAV4 turėtų susitvarkyti. nors visokių situacijų būna. Kranto statumas, smėlio purumas ir t.t. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar