Pereiti prie turinio

hyundai terracan reduktoriaus guoliai/reguliavimas


aarwiss

Rekomenduojami pranešimai

prieš 12 valandų, tunks parašė:

kadangi kalba apie dinamometrus pasisuko,  ka Klevas galetu patart  paimt prie ukio? as pats jau kelinta karta kur uzmates apciupineju tai toki tai anoki, ir vis nedrystu pirkt. yra juose kokiu niuansu, kurie labiau padeda gyvent?

Ką čia pačiam galima patart nebent tai kad imt žinomo gamintojo įrankį o ne tas kas kainuoja pigiai . Teisingo gamintojo toks raktas dažniausiai atitinka kalibravimą arba turi labai mažą paklaidą ko nepasakyčiau apie tuos bevardžius ir pigius. 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 56
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

prieš 5 valandas, Jaroslavas2 parašė:

Klysti. Viskas priklauso kas kam yra reikalinga. Kalbant apie chwastaviko apkrova, tau reikia max iki 10nm, nes kitaip nepamatysi apkrovos. O ko maziau Nm, tuo jie brangesni, Wurth 70eur yra kazkoks, neziurejau koks, bet sake kolega kad yra tam darbui. Su tuo kur rankena sukasi(rimtas tavo zodziais) aprovos nepamatuosi isvys. Jis gerai varztus uzsukineti. Bet irgi, jei paliksi su uzsukta spyruokle, jis labai greitai pievas prades rodyti, reikalingas bus kalibravimas. Su svytuokliniais viskas paprasta. Jei retai reikia, geriau tureti svytuoklini reikalingo diapazono, nei ta su rankena ir jis metus gules, kol tu uzsuksi du varztus ir toliau jis gules. Na bet cia mano subjektyvi nuomone :) 

neivardinau as rimtu nei vieno, nes nezinau kuris yra toks,  bet tie svytuokliniai tai jau tokie fuflo paciupinejus rankoj, ten turbut paklaida puses skales.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 7 valandas, Dėdė Klevas parašė:

Šiaip tai vyriokai nepainiokit veržlės užveržimo jėgos su chvastavyko prasukimo jęga - tai du skirtingi veiksmai nors ir tarpusavy surišti.

Tai chastavyko varšta turi priveršti tiek kad chastavykas suktusi su tam tikra jėga?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ką tik, aarwiss parašė:

Tai chastavyko varšta turi priveršti tiek kad chastavykas suktusi su tam tikra jėga?

Taip, varzta suki su paprastu raktu ir pastoviai patikrini kokia jega sukasi chvastavikas vis paverzdamas daugiau, kol negauni reikalingu skaiciu. Ir kaip sakiau, tas dinamometrinis raktas su sukama rankena cia netinka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.